Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2015 12:05 - Hanoi Annam Legend Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 1282 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 31.12.2015 11:26


 Декорирани в топли цветове и дървени мебели, стаите предлагат гледка към града, климатик и самостоятелен санитарен възел. Интернет достъп е на разположение безплатно. За информация за атракции и организиране на туристически обиколки, допитайте се с любезен персонал в туристическото бюро. Останалите съоръжения включват бизнес център с безплатен Wi-Fi достъп до интернет и ресторант, предлагащ както азиатски и западни ястия. Този наскоро реновиран хотел се намира точно в центъра на града, заобиколен от красиви пейзажи. Annam Legend Hotel се намира в центъра на стария квартал, Hanoi-добре за бизнеса, така и за туристи. Разположен в наследство, богати на стария квартал на Ханой, Hanoi Annam Legend Hotel предлага комфортно настаняване с изглед към града и безплатен достъп до интернет. Hoabinh Palace Hotel се намира в непосредствена близост до езерото Хоан Кием и Thang Long Water Puppet Show.

Има и множество ресторанти и магазини в района. Всяка стая в хотела предлага разнообразие от услуги и съоръжения за гостите да се използват като всяка стая разполага с големи прозорци, които могат да се използват, за да гледат към града и някои от стаите разполагат с градини. Този хотел е заобиколен от исторически забележителности и множество туристически атракции като Храм Нгок Сон и Статуята на King Ly. Guest, който иска да разгледат града могат да посетят езерото Хоан Кием само на 2 минути, както и центъра на Виетнамската култура.

Annam Legend Hotel гарантира на гостите си комфортни и луксозен престой. Хоа Бин Palace Hotel се намира на 27 Hang Бъдете Str - център на Ханой стария квартал, само на 3 минути пеша от езерото Хоан Кием, както и за красивите околности да се отпуснете и да посетите "Night Market" в 36-древните улици. Благодарение на отличното си качество на услугите и удобен градски транспорт в нашата врата стъпка, на 3-звезден хотел ще е перфектен избор не само за чуждестранните туристи и бизнес пътници, които желаят да открият виетнамски култура и стария квартал на живота на Ханой по време на престоя в модерен комфорт , Хоа Бин Palace Hotel е заобиколен от най-известните lanscapes и исторически места на Ханой, само на 2 минути пеша от езерото Хоан Кием. The Хоа Бин Palace Ханой предлага настаняване от 60 стаи, два ресторанта в 1-ви етаж и 8-ми етаж и сутерен за паркиране.

Проектиран в традиционна френска архитектурен стил, наскоро луксозен хотел е едновременно в хармония с околностите му и самия различава от другите съседни сгради, както добре. Хоа Бин Palace Ханой е дестинация не само за чуждестранните туристи и бизнес пътници, които желаят да открият виетнамски култура и стария квартал на живота на Ханой по време на престоя в модерен комфорт. Нашите луксозни стаи са проектирани и обзаведени с международните стандарти! Повечето стаи са с големи прозорци, които могат да се отварят към чистия въздух и които също осигуряват достатъчно естествена светлина! Някои от стаите имат дори нашите уникална функция малки, но красиви градини!.


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   annam legend hotel,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165733
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930