Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2015 11:43 - Hanoi Apricot Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 597 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 11:39


 В всяко кътче на хотела, гостите ще открият оригинални произведения на известни съвременни художници, даваща шанс да изпитате богата култура и наследство на Виетнам. Ексклузивни поръчкови услуги за настаняване на всички нужди на гостите, което прави времето си в Кайсии Hotel като спокойна и приятна, колкото е възможно. Това е единственият хотел, за да предложи приказно панорамна гледка към емблематичния езерото Хоан Кием, заобиколени от легенди и история. Разположен в края на езерото Хоан Кием, неокласическия и луксозно проектиран Кайсии хотел предлага модерни и луксозни помещения за настаняване с безплатен достъп до Wi-Fi в цялата сграда. Той предлага прекрасен изглед към града и езерото от своя плувен басейн на покрива и панорамен фитнес център.

Безплатен паркинг е на разположение на място. Набиране на бреговете на езерото Хоан Кием дома, 
Hanoi Apricot Hotel предлага прекрасна, метене оглед на емблематичната езеро Ханой. Имотът е предназначен да предоставя автентичен Виетнамски усещане в рамките на неокласическия дизайн и луксозен бутиков чар с поръчкови услуги. A силно чувство за изкуство представя цялата нашия хотел, от изискан трапезария с модерен бар на покрива, Кайсии Hotel предлага въплъщение на забавление и художествен живот. Артистично-проектирана, климатизирани стаи и апартаменти са оборудвани с гардероб, сейф в стаята, работно бюро, кът с мека мебел и телевизор с плосък екран с кабелни канали. Осигурени са и електрическа кана, минибар и уреди за гладене.

Самостоятелната баня включва душ съоръжение, халати и сешоар. В Кайсии Hotel, приятелската 24-часова рецепция персонал може да съдейства на гостите с перални услуги, обмяна на валута и среща / банкетни договорености. Коли под наем, продажба на билети и туроператорите екскурзии също са на разположение. Отличаващ се с модерен бар на покрива, където се предлагат чудесна селекция от напитки, имотът също предлага на гостите с 2 заведения за хранене.

Гостите могат да се насладят на апетитен избор на виетнамски и западни ястия. Специални диетични ястия могат да се получат при поискване. В Кайсии Hotel, ние сме страстни за виетнамски изкуство, култура и наследство, и ние сме горди да споделят местните фаворити с вас. Както първият хотел във Виетнам, за да се постигне деликатно съчетание между локално известния изкуство и гостоприемство, Кайсии Hotel е нов луксозен бутиков хотел Ханой. Намира се само на няколко крачки от емблематичната езерото Хоан Кием на града, хотелът отдава почит на най-добрите художници на Виетнам, като демонстрират оригинални произведения на изкуството.

Обвит в нео-класически дизайн с артистични виетнамски докосвания, нашите 123 елегантни стаи усеща лукс в привлекателно и интимен бутиков атмосфера. Кайсии отвежда гостите на артистичен пътуване с изключително внимание към детайла, където безпроблемно обслужване идва заедно в едно хармонично мозайка от местните вкусове. Кайсии Hotel Hanoi е единственият 5-звезден бутиков хотел с изглед към легендарния езерото Хоан Кием, на няколко крачки от Ханой основните туристически атракции, бизнес и търговски центрове. С участието на 123 елегантно обзаведени стаи и апартаменти, ресторанти с изискани заведения за хранене, отопляем бар на покрива, басейн и места за състоянието на най-съвременните събития, този бутиков хотел в Ханой лукс предлага изключителни преживявания и за двете бизнес и отдих туристи. Кайсии Hotel Hanoi Виетнам е най-луксозно настаняване с намаления.


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   apricot hotel,   ha noi,


Гласувай:
0



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 164353
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031