Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2015 11:55 - Hanoi De Lopera Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 371 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 11:25


 Възползвайте се от богатството на ненадминатите услуги и удобства в Ханой. За да назовем само няколко от съоръженията на хотела, има безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, съоръжения за инвалиди, Wi-Fi връзка в общите части. Атмосферата на Hotel De L"Opera MGallery Collection се усеща във всяка стая. достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, стаи за непушачи, климатик, мини бар са само част от съоръженията, които могат да бъдат намерени в целия имот. Хотелът предлага прекрасни развлекателни съоръжения, такива като фитнес зала, сауна, открит басейн, закрит басейн, масаж, за да ви помогне да се отпуснете след един екшън ден в града. Проектиран за бизнес и отдих туристи, Hanoi De Lopera Hotel е идеално разположен в Хоан Кием област; една от най-посещаваните части на града. Само от центъра на града, стратегическото местоположение на хотела гарантира на гостите могат бързо и лесно да достигнат до много местни атракции. С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. Hotel De L"Opera MGallery Collection е добър избор за всички посетители на Ханой, защото предлага спокойствие и безпроблемен престой.

Предлагането на 5-звезден лукс, емблематичния хотел де l"Opera Ханой - MGallery Collection е на 5 минути пеша от Hanoi Opera House. Вдъхновен от 19-ти век във Франция, този стилен хотел разполага със закрит басейн и фитнес съоръжения. Елегантните стаи са оборудвани с европейски стил дизайнерски мебели и игрални стени с произведения на изкуството. Всяка стая разполага с телевизор с плосък екран и разполага с безплатен Wi-Fi. Луксозни бани предлагат душ райони. Хотел де l"Opera Hanoi - MGallery Collection е на 15 минути пеша от старата част на Ханой и на около 45 минути път от международното летище Noi Bai. След ден на дейност гостите имат успокояващ масаж или да използват сауната.

Exploring Hanoi е лесно с услугите на туроператорите, автомобили и мотоциклети под наем, предвидени. Бизнес услуги, предоставяни включени преводи, факс без да селищни и пишете. В сърцето на античния Hanoi е рай на бутиков изтънченост преоткрива Bohemian блясъка на ерата на Belle Epoque с 21st Century обрат. Един оперен акцент в древна Ханой, Hotel де l"Opera почива само на крачка от красива Opera House. Луксозният хотел - Хотел де l"Opera дестилират най-доброто от Ханой - колониални акценти в архитектурата и интериорния дизайн на театрални бижу тонални ударения и класически оперни мотиви съпоставени със съвременни помещения за хранене и забавен.

Само с над 100 стаи и апартаменти, хотел де l"Opera Hanoi е истински луксозен бутиков хотел, на първо място в сърцето на Ханой. Всяка стая е внимателно обмислено светилище на разкошен комфорт, с всеки пищна отдих и свързаното удобство подбирани за неговото качество. Готини дървени подове комплимент най-добрите азиатски текстил и коприни, които придават блясък до стаята с най-различни цветове. Не само, че всички стаи и обществени зони в хотел де l"Opera разполагат с безплатен Wi-Fi, но лаптопите могат да бъдат свързани с плазмени телевизори, още от леглото, като обработка или сърфиране комфортна почивка..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   hotel de lopera hanoi,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 164345
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031