Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2015 11:47 - Hanoi La Siesta Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 450 Коментари: 0 Гласове:
0



 5-звезден хотел се стига лесно от летището. С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. Предлагането на гостите на хотела добрите услуги и широка гама от удобства, Hanoi La Siesta Hotel и Spa се ангажира да гарантира, че вашият престой е възможно най-комфортно.

Докато настаняване в този чудесен хотел, гостите могат да се насладят на безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, експресно настаняване / напускане, съхранение на багаж. Атмосферата на Hanoi La Siesta Hotel и Spa се усеща във всяка стая. Удобно разположен в стария квартал, 
Hanoi La Siesta Hotel е идеалното място, от което можете екскурзии в Ханой. Само 31.2 km далеч, този достъп 3. интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, събуждане, стаи за непушачи, климатик са само някои от съоръженията, които могат да бъдат намерени в целия имот.

Хотелът разполага с множество уникални възможности за отдих, като например фитнес зала, спа, масаж. Hanoi La Siesta Hotel и Spa е идеално място за туристи, търсещи чар, за, комфорт и удобство в Ханой престой. Hanoi La Siesta Hotel & Spa предлага селекция от уютни стаи и апартаменти с безплатен Wi-Fi в Ханой. Отличаващ се със собствен ресторант, хотелът разполага с 24-часова рецепция. Хотелът се намира на 300 метра от Стария град Gate, на 500 метра от Son Храм Нгок и Dong Xuan Market. Международното летище Noi Bai е на 21 километра.

Всяка стая разполага с плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия, сейф, електрическа кана и минибар. A кът за сядане и самостоятелна баня с вана, душ и сешоар е включена. Гостите имат достъп до туристическо бюро, билетни услуги и общ салон. A бар също е на разположение. A спокоен хотел с домашен уют, Хотелът La Siesta е най-новият член на хотела Група Hanoi Elegance. Определете отделно от останалата част от нашите други свойства, тя въплъщава истински лукс.

Обещаващ топло посрещане и персонално обслужване отлично разположен на стария Ма май Street, то е в близост до емоционален езерото Хоан Кием Ханой и основните забележителности. Най-новото бижу е едновременно модерен стил, както и въплъщаваща скрит очарованието на стария квартал на Ханой. Хотелът разполага с 50 просторни стаи, включително апартаменти и стаи на двустранен печат. Апартаментите разполагат с модерни и удобни съоръжения с кът за сядане. И дуплекс стаи са особено добри за семейства и групи приятели..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   hanoi la siesta hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165704
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930