Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2015 12:07 - Hanoi Church Boutique Hang Ca Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 278 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 11:28


 Не по-малко е изключителна в хотела и лесен достъп до безбройните забележителности на града, като Cau Go Street, Hang Ngang Hang Дао, Храм Ба Kieu. В Church Boutique Hotel Hang Gai - Сайтът се поддържа от H & K Ho, отличното обслужване и широка гама удобства допринасят за Вашия незабравим престой. Докато подало в този чудесен хотел, гостите могат да се насладят на безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, съхранение на багаж, Wi-Fi връзка в общите части. Стандартът на хотела е съобразен с най-високите изисквания за комфорт и удобство. В някои от стаите, гостите могат да намерят достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, стаи за непушачи, климатик, мини бар. Независимо дали сте фен на фитнеса или просто търсите начин да отпочинете след уморителен работен ден, в хотела ще намерите най-висококачествените съоръжения, такива като сауна, масаж. Проектиран за бизнес и отдих туристи, Hanoi Church Boutique Hang Ca Hotel е идеално разположен в Хоан Кием област; една от най-посещаваните части на града. Центърът на града е само на 0.5 km, а до летището се стига за около 40 минути. Предлага приветливо обслужване, частен паркинг и стаи с безплатен достъп до кабелен интернет Елегантният Church Boutique Hotel. Той се намира само на няколко крачки от Dong Xuan пазар и на 7 минути пеша от популярната езерото Хоан Кием и Thang Long Water куклен театър в Ханой. Снабдени с дюшеме, модерни климатизирани стаи са оборудвани с телевизор с плосък екран с международни канали и минибар.

Самостоятелните бани са с дъжд душ, сешоар и безплатни тоалетни принадлежности. L"Eglise Petit е отворен през целия ден кафене на хотела, който предлага местни и международни ястия. Барът се намира на партерния етаж сервира алкохолни и безалкохолни напитки. Удобства включват туристическо бюро и 24-часова рецепция. Пране и летищен трансфер могат да бъдат организирани добавена такса. или гости, които се радват на малко повече уединение и спокойствие, този полегат и домашен уют 25 стаи бутиков хотел в Ханой е удобно разположен в малко възвишена улица облицована с малки бутици продават луксозно goods.Unlike други улици в Стария град, Hang Ca улица е съвсем малко хъб, където малцина търговия настъпила в ранните дни. За туристи, които се наслаждават на тръпката от ходене и пот на накисване в местната атмосфера, но само на "хвърлей" далеч от Dong Xuan пазар, Church Boutique Hotel Hang Ca е идеално убежище за престой.

Church Boutique Hang Ca е идеално разположен за бизнес пътници и туристи, тази чисто нова бутиков хотел се намира само на няколко минути пеша от популярния Dong Xuan пазар и в непосредствена близост до легендарния езерото Хоан Кием на града. За гостите, които се радват на малко повече уединение и спокойствие, Church Boutique Hotel Hang Ca е полегат с домашен 25 бутикови стаи е удобно разположен в малко възвишена улица облицована с малки бутици продават луксозни стоки. За туристи, които се наслаждават на тръпката от ходене и пот на накисване в местната атмосфера, но само на "хвърлей" далеч от Dong Xuan пазар, хотелът е идеално убежище за престой..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   church boutique hotel hang ca,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165251
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930