Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2015 12:12 - Hanoi Elegance Diamond Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 180 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 11:30


 Hanoi Elegance Diamond Hotel е на 15 минути път с кола от Ханой ЖП гара и автогара. Международното летище Noi Bai е на 50 минути път с кола. Модерните стаи са оборудвани с дървени подове и идват оборудвани с плоскоекранен телевизор с кабелни канали и CD плейър.

Някои стаи предлагат DVD плейър и баня с хидромасажна вана. Гостите могат да се поглезят с релаксиращ масаж или сауна сесия. Хотелът разполага с библиотека, за тези, които търсят да има тих четене. Нейната туристическо бюро подпомага автомобили под наем и обмяната на валута. Намира се в старата част на Ханой, 
Hanoi Elegance Diamond Hotel е на минути пеша от езерото Хоан Кием. Той разполага с шумоизолирани стаи, оборудвани с лаптопи и безплатен Wi-Fi. СПА е на разположение. Можете да се насладите закуска на шведска маса и интернационална кухня за обяд и вечеря в ресторанта на хотела. За алтернативните възможности за хранене, 24-часов рум сървиз. Този екологичен бутиков хотел, който съчетава елегантен интериор с състоянието на най-съвременните технологии и е най-новото бижу в своята верига.

Разположен в историческия Стар част на Ханой, това е само на няколко минути пеша от езерото Кием и в близост до много туристически обекти и бизнес район. Стаите са обзаведени с вкус, за да отговарят на нуждите на всички пътници, независимо дали посещавате за работа или за удоволствие. Гостите могат да се насладят на своята достатъчно пространство и съвременен комфорт. Хотелски услуги включват пътувания информация за дневни екскурзии, 24-часово обслужване по стаите, гледане на деца, и пране. Hanoi Elegance Diamond Hotel е привлекателен избор в стария квартал на района. Elegance Diamond Hotel Hanoi е открит през май 2010 г.

бутиков по размер и стил, с аеродинамична услуги и луксозни стаи, които щателно се слее елегантен интериор с най-съвременни технологии, с чисто нови еко-приятелски Hanoi Elegance Diamond отново е перфектно позиционирана да ви бъде хотел избор в Ханой на. Последният бисер в нашата верига е отлично разположен в историческия Стар част на Ханой, само на 2 минути пеша от езерото Хоан Кием (езеро Sword), в близост до много туристически атракции и централния бизнес район. С точки на цените, които говорят за здравия си разум и удобства, които са уважително от времето си и вкус, Hanoi Elegance Diamond кърлежи всички кутии - голяма цена, страхотно обслужване и перфектна локация..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   elegance diamond hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165738
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930