Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2015 12:08 - Hanoi Essence Palace Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 206 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 11:29


 С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. Съоръженията и услугите предлагани в Essence Palace Hotel гарантират Вашия приятен престой. Безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, съхранение на багаж, Wi-Fi връзка в общите части са само част от съоръженията, които отличават Essence Palace Hotel от останалите хотели в града. Насладете се на висококачествени удобства по време на престоя си тук. Някои стаи включват достъп до интернет - безжичен интернет достъп - безжична (безплатен), стаи за непушачи, климатик, отопление, при условие да помогне на гостите да релаксирате след дългия ден. Спа центърът на хотела, масаж са идеално място за релакс и отмора след напрегнат ден. Hanoi Essence Palace Hotel е идеално разположен в стария квартал, един от най-популярните части на града. Само на 31 км, този 3.5-звезден хотел може да бъде лесно достъпен от летището. Каквато и да е цел на посещението, Essence Palace Hotel е отличен избор за Вашия престой в Ханой. Хотелът се намира на 300 метра от храма Ngoc Son, на 500 метра от Стария град Gate и езерото Хоан Кием.

Международното летище Noi Bai е на 21 километра. Всяка стая разполага с плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия, сейф, електрическа кана и минибар. Самостоятелната баня разполага с душ, сешоар и безплатни тоалетни принадлежности. На Essence Palace Hotel, гостите имат достъп до градина и тераса. Останалите съоръжения включват общ салон и билетни услуги. Хоан Кием е чудесен избор за всички посетители се интересуват от улицата храна, музеи и приятелски настроени хора. Подобно на всички пътници, които търсят да се планира за изключителен ваканционно преживяване, вашите планове за пътуване включват правят мъдър избор за настаняване. Докато Ханой ще изнесе уникално преживяване дори и за най-опитния пътешественик, има неотложна желание в края на един цял ден на звук и картина опит да се намери спокоен оазис. Това е, което Същността Palace Hotel предлага в пики с изключителна внимание на постигането на гостите да се почувстват добре дошли в топла и приятелски начин. Ресторантът на хотела ще ви зарадва за закуска и също предлага чудесни местни специалитети за вечеря.

Страхотно място, екологично чисти, елегантни и луксозни стаи с виетнамски докосване и обсебени от услуги са отличителните белези на нашите хотели, които предлагат по-голямата част от услугите на петзвезден хотел. Вие ще се насладите на комфорта на стаи за гости, които имат преносими компютри с безплатен Wi-Fi и суити включват безплатен минибар и пералня. Просторен балкон стаи за 1 - 3 хора с прекрасна гледка на оживения квартал. Семейни стаи, свързваща перфектно настанят групи от 4 - 5 души, които искат да останат заедно, но все още имат личен живот. Подобно на всички пътници, които търсят да се планира за изключителен ваканционно преживяване, вашите планове за пътуване включват правят мъдър избор за настаняване. Докато Ханой ще изнесе уникално преживяване дори и за най-опитния пътешественик, има неотложна желание в края на един цял ден на звук и картина опит да се намери спокоен оазис..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   essence palace hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165179
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930