Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2015 12:05 - Hanoi Glance Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 1679 Коментари: 0 Гласове:
0



 В Ханой Glance Hotel прави всичко възможно гостите да се почувстват удобно. За да направите това, хотелът предоставя най-добрите услуги и удобства. Гостите на хотела могат да се насладят функции на място като безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часов рум-сервиз, съоръжения за инвалиди, Wi-Fi в паркинг общите части,. Насладете се на висококачествени удобства по време на престоя си тук. Някои стаи включват достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, стаи за непушачи, климатик, балкон / тераса, при условие да помогне на гостите да релаксирате след дългия ден. Хотелските съоръжения като сауна, спа, масаж, парна баня, зала за игри са предназначени за бягство от ежедневието и релаксация. Превъзходните си удобства и отличното си местоположение правят Hanoi Glance Hotel е добър избор, от който да се насладите на престоя си в Ханой. Разположен в чудесния район на стария квартал, Hanoi Glance Hotel има положение, командващ в култура, разглеждане на забележителности, пазаруване център на Ханой. Оттук гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град може да предложи. Също така в близост до Old са Квартал, Музей на независимостта, Ханг Ngang Hang Дао. Тази модерна сграда е удобно разположен в рамките на 7 минути път с кола от жп гара Ханой.

Хо Ши Мин Мавзолея е на 20 минути пеша от хотела, а международното летище Ханой е на 35 километра. Летище трансфери са на разположение срещу допълнително заплащане. С участието на топло неутрален интериор, климатизирани стаи са обзаведени с красиво дървени подове, телевизор с плосък екран с кабелни канали и кът за сядане. A вана и безплатни тоалетни принадлежности са включени в приложените баните. Гостите, които пребивават в Ханой Glance Hotel могат да използват пространството за съхранение на багаж, както и услугите, автомобили и велосипеди под наем, за да се получи около района. Договорености за пътуване могат да бъдат направени в туристическото бюро. Стария част на Ханой, този модерен бутиков хотел предлага отпускаща среда за бизнес пътници и претенциозните летовници приличат. Това е на кратко разстояние пеша до известния езерото Хоан Кием и Thang Long Water куклен театър заедно с много търговски, бизнес и развлекателни заведения.

Хотелът представя добре обзаведени стаи за гости с участието на различни нагоре-съвременните съоръжения, включително вашия собствен компютър с безплатен високоскоростен достъп до Интернет. За първи път посетителите на Виетнам, персоналът на хотела е готов да помогне с екскурзии и пътувания. Други обслужва достъпно включва обмяна на валута, трансфер до летището и коли под наем. 26 стаи и апартаменти, Hanoi Topaz Hotel разполагат с индивидуално декорирани с класически мебели, всички удобства претенциозните туристи дошли да се очаква и са добре оборудвани с необходимата технология за днешните туристи. Просторни стаи Glance Хотел Beauty са обзаведени с избора си на нито един цар или двойни легла и разполагат с разкошен и бельото пакет гарантирани за да ви осигури спокоен сън през нощта. Дали вашето посещение в Ханой е за бизнес или за удоволствие, нашият приятелски екип е тук, за да предоставят всички услуги, необходими, за да се срещнат и да надмине очакванията Ви..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   glance hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165263
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930