Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2015 11:53 - Hanoi Calypso Grand Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 4791 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 11:34


 Осигурени са електрическа кана и хладилник. Hanoi Calypso Hotel се намира на 45 минути път с автомобил от международно летище Noi Bai и на 10 минути път с кола от жп гара Ханой. Пътуване по Hanoi лесно с туроператори и билетни услуги, предоставяни. Алтернативно, велосипеди и автомобили могат да се наемат Calypso. Успокояващи масажи след ден на дейност. Hanoi Calypso Grand Hotel предлага елегантно настаняване в търговски район на стария квартал на Ханой. Отличаващ се безплатно Wi-Fi и стаи с компютри, е на 5 минути пеша от езерото Хоан Кием. Декорирани в приятни неутрални нюанси, стилни климатизирани стаи Calypso Ханой са оборудвани с класически дървени мебели и плоскоекранен телевизор с кабелни канали.

A бутиков хотел в известния стария квартал на Ханой, Calypso Grand Hotel предлага настаняване с отлично местоположение. След няколко минути от хотела, ще откриете най-ведър езерото Хоан Кием, който е основна атракция при посещение във Виетнам, а също и за водите куклен театър. Любителите на пазаруване ще намерят своето райско кътче с колекция от магазини и търговци в района. Сайтът се поддържа в рамките Luxor група на Ханой, гостите могат да се очакват професионално обслужване от своя екип от служители.

Към началото всичко на разстояние, стаите за гости са внимателно проектирани и обзаведени с най-фините детайли, за да отрази изцяло ново ниво на сложност. Uncompromised в стил и комфорт, Calypso Grand Hotel се нарежда сред първите за настаняване в Ханой. Добре дошли в Calypso Hotel Group - луксозни бутикови хотели в сърцето на Ханой стария квартал на. Подчертавайки, рафинирани блясък, елегантност и луксозен комфорт, всеки хотел с нея перфектна, уникална, френски архитектура, червени и бели цветове декорация и специален, професионални, приятелски екип ще се погрижи да Ви донесе най-незабравимият и незабравим престой в Ханой и Виетнам. Hanoi Calypso Grand Hotel предлага елегантни помещения за настаняване в търговския квартал на Ханой Old Quarter.

Отличаващ се безплатно WiFi и стаи с компютри, е на 5 минути пеша от езерото Хоан Кием. Декорирани в приятни неутрални нюанси, стилни климатизирани стаи за Calypso Grand Ханой са оборудвани с класически дървени мебели и плоскоекранен телевизор с кабелни канали. Осигурени са електрически чайник и хладилник. Calypso Hotel Hanoi е Grand на 45 минути с кола от международното летище Noi Bai и на 10 минути път с кола от жп гара Ханой. Пътуване по Hanoi лесно с туроператори и билетни услуги, предоставяни. Алтернативно, велосипеди и автомобили могат да се наемат Calypso. Успокояващи масажи след ден на дейност..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   calypso grand hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 164351
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031