Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2015 12:09 - Hanoi Essence Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 279 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 11:36


 0 Km от летището, този 3-звезден хотел привлича многобройни туристи всяка година. За тези от вас, които искат да се подвизава се, Hang Ngang Hang Дао, 87 Ма май, Музей на независимостта са само някои от най-достъпни за посетители ще харесат. На Essence Hanoi Hotel & Spa, отличното обслужване и широка гама удобства допринасят за Вашия незабравим престой.

Гостите на хотела могат безплатно Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум сервиз, съоръжения за инвалиди, Експресна регистрация настаняване / напускане. Стандартът на хотела е съобразен с най-високите изисквания за комфорт и удобство. В някои от стаите, гостите могат да намерят достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, събуждане, стаи за непушачи, климатик. Хотелът предлага отлично разнообразие от развлекателни съоръжения като спа, масаж. Удобно разположен в разглеждане на забележителности, пазаруване, култура зона на град Ханой на, 
Hanoi Essence Hotel осигурява най-резултатен място за вас да си вземе почивка от натоварения си ден. Със своето разположение само на 0.01 Km от центъра на града и 35. Essence Hanoi Hotel & Spa е идеално място за туристи, търсещи чар, за, комфорт и удобство в Ханой престой. В Стария квартал, Hotel Essence разполага с ресторант, безплатен Wi-Fi и туристическо бюро.

Той предлага климатизирани стаи с LCD телевизор и отдаване под наем на автомобили и велосипеди. Елегантните стаи са с меко осветление и дървени подове, ламперии за стени и мебели. Всички стаи са оборудвани със сателитна телевизия, минибар / хладилник и сейф, а някои разполагат с балкон. Западна и виетнамски храна може да се насладите в ресторанта на хотела. Услугите в Essence Hotel включват пране, билетни услуги и хранене в стаята. Хотелът е само на 5 минути пеша от езерото Хоан Кием и Dong Xuan Market. Той е на 10 минути пеша от Операта и Thang Long Water Puppet Show. Състоящ се от три луксозни бутикови хотели име Essence Hanoi - Essence d"Orient & Essence Palace, хотелите са предназначени да се насладите, опитен и преоткрити всяко посещение. Безплатен безжичен интернет и лаптопи са на разположение през всички стаи и обществени зони, пресни сезонни плодове ви очаква при пристигане, си мини-бар се попълва ежедневно, принадлежности за баня и цветя да ви помогнат да се насладите на персонализирани вани, супер тихи и просторни стаи и невероятен надолу постелки надделява обратно от където и да ви заведе вашият ден.

Нашите стаи са потопени в съвременен комфорт, съвременен още хармонизиран с местните околности. Нашата известния Elegance Hotel Hanoi колекция, този бутиков хотел Essence е писано да се насладите, опитен и преоткрива всяко посещение. Безжичен интернет и лаптоп са свободни във всички стаи и обществени зони, пресни сезонни плодове ви очаква при пристигане, си мини-бар се допълват, и попълва ежедневно, принадлежности за баня и цветя да ви помогнат да се насладите на персонализирани вани, просторни стаи и невероятен надолу легла надделява обратно от където и да ви заведе вашият ден..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   essence hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165713
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930