Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2015 12:11 - Hanoi Golden Lotus Luxury Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 214 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 11:36


 Със своето разположение само на 0.0 Km от центъра на града и 35. Km от летището, този 3.5-звезден хотел привлича многобройни туристи всяка година. За тези от вас, които искат да се подвизава се, Le Thai да Мавзолей, Катедрала Ханой, Nha Tho са само някои от най-достъпни за посетители ще харесат. 53 стаи, разпределени на 12 етажа осигуряват топла и приятна дом далеч от дома. Съвременните удобства като мини бар, сешоар, климатик, отделни душ и вана, достъп до интернет - безжичен (безплатен) могат да бъдат намерени в избрани стаи. Hanoi Golden Lotus Luxury Hotel отличното обслужване и всички удобства за приятен престой. За удобството и комфорта на гостите хотелът осигурява екскурзии, бар, магазин за кафе, семейна стая, велосипеди под наем. Ако това, което търсите е удобно разположен в Ханой, не се колебайте Golden Lotus Luxury Hotel.

Освен това, от множество предложения за хотела можете да се много да се направи по време на престоя Ви. Golden Lotus Luxury Hotel е добър избор за всички посетители на Ханой, защото предлага спокойствие и безпроблемен престой. Golden Lotus Luxury Hotel е удобно разположен на 5 минути пеша от известния езерото Хоан Кием. Тя работи с 24-часова рецепция и разполага с просторни стаи с модерен интериор. Free WiFi, СПА център и закрит басейн на покрива са на разположение. Хотелът се намира само на 10 минути пеша от най-известните Water куклен театър. Dong Xuan Market, Хо Ши Мин мавзолей и Quoc Ту Giam храм са в радиус от 3 км.

Снабдени с паркет, климатизирани стаи са оборудвани с гардероб, телевизор с плосък екран с кабелна телевизия и кът за сядане. Включени са също и електрическа кана и минибар. Самостоятелните бани разполагат със сешоар, топла / студена душ и безплатни тоалетни принадлежности. Тяло и нокти процедури и масажи се предлагат в спа центъра. Гостите могат да поискат за съхранение на багаж, пране и автомобили под наем. Удобства включват туристическо бюро, бизнес център и АТМ / банкомат на място. Летище трансфер и транспортни услуги също могат да бъдат организирани допълнителни такси. Сега това наскоро отвори Golden Lotus Луксозен хотел - новите помещения продължават техния отчет за добре управлявана стойност на парите за настаняване на краткосрочни и дългосрочни престои ..

..in Ханой. Предлагайки широка гама от стая и апартамента, традициите на стилни мебели и декорация произведения на изкуството продължава да направи групата Golden Lotus добър първи избор за Вашето посещение в Ханой. Кетъринг чуждестранни и местни туристически групи, както и отделен пътник, този хотел предлага висок стандарт на приятелски и комфортно настаняване Golden Lotus Luxury Hotel е удобно разположен на 5 минути пеша от известния езерото Хоан Кием, 10-minuesinute разходка до добре познат Water Puppet Theatre..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   golden lotus luxury hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165265
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930