Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2015 12:12 - Hanoi Idc White House Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 188 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 11:08


 5-звезден хотел с отлично местоположение и осигурява достъп до най-големите забележителности на града. Рай за почивка и релаксация, хотелът предлага общо подновяване само на няколко крачки от многобройните забележителности на града като например Quan Thanh Temple, Dong Xuan Market, Hanoi War Memorial.

IDC White House също така предлага много съоръжения за обогатяване на Вашия престой в Ханой. Гостите на хотела могат да се насладят функции на място като безплатен Wi-Fi във всички стаи, съхранение на багаж, Wi-Fi връзка в общите части, румсървиз, трансфер до летището. В допълнение, всяка стая ще намерите висококачествени удобства. Много от стаите дори осигуряват достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжични стаи за непушачи, климатик, отопление, за да удовлетвори и най-изискания вкус. Разположен в Ba Dinh област, 
Hanoi Idc White House Hotel е перфектното място да изпитат Ханой и околностите му. Определете 0.5 км от вълнението на града, този 3. Пълният списък от съоръжения за отдих е достъпен в хотела и включва фитнес център, сауна, градина, парна баня. С идеално местоположение и несравними удобства, IDC White House хитове на място в много отношения.

Комплексът разполага с пълен набор от съоръжения включва автоматична система за електроенергия, асансьори, централна климатизация, 24/7 охрана, професионално управление, йога и сауна. Елегантно обзаведена, всички апартаменти са с 42 "" LCD телевизор и DVD плейър, сешоар, кухненски бокс пералня и пълен набор от съдове за готвене. Баните са оборудвани с вана или душ. Домакинство услуги са на разположение да помогне за почистване на вашия апартамент. Имотът също така осигурява съхранение на багаж в своята рецепция и 24-часова охрана.

Автомобили под наем и трансфер до летището може да бъде организиран в допълнителни такси. IDC White House се намира на един от най-добре познатите улици в Ханой, в непосредствена близост до редица исторически атракции и паркове. Общественият транспорт е много удобно и сградата е заобиколена от магазини, ресторанти и супермаркети. Откриване през 2013 г., IDC White House предлага просторни централно климатизирани апартаменти с напълно оборудвана кухня и безплатен Wi-Fi в цялата сграда.

IDC White House е с отлично местоположение с много магазини и френската пекарна са точно в съседство. Пълен набор от съоръжения включва автоматична система за електроенергия, 2 асансьора, климатик, 24/7 охрана, професионално управление, йога и сауна. Елегантно обзаведена, всички апартаменти са две 42 "" LCD телевизор и DVD плейър. Осигурени са също Сушилня перални машини и пълен набор от съдове за готвене. Баните са оборудвани с вана или душ. Домакинство услуги са на разположение всеки ден..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   idc white house,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165267
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930