Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2015 12:10 - Hanoi Noble Boutique Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 310 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 11:36


 С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. Noble Boutique Hotel също така предлага много съоръжения за обогатяване на Вашия престой в Ханой.

Подбор на съоръжения от най-висока класа като безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, съоръжения за инвалиди, Експресна регистрация настаняване / напускане можете да се насладите в хотела. Хотелът разполага с 45 стилно обзаведени стаи за гости, много от които включват достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, събуждане услуги, стаи за непушачи, климатик. Освен това, от множество предложения за хотела можете да се много да се направи по време на престоя Ви. Сгушен в сърцето на Хоан Кием област, 
Hanoi Noble Boutique Hotel е идеалното място, от което можете да започнете Вашето приключение в Ханой. Разположен само на 0.2 km от центъра на града, гостите са добре разположени за да се насладите атракции и дейности на града. Открийте интригуващата комбинация от едно професионално обслужване и широка гама от функции в Noble Boutique Hotel. Разположен на Noble Boutique Hotel Hanoi разполага с бизнес център.

Намира се на историческия Hang Gai Street, че е на 400 метра от езерото Хоан Кием и на 10 минути пеша от Hanoi Opera House. Хотелът се намира на 5 минути пеша от Thang Long Water Puppet театър, Dong Xuan пазар и храните улицата. Храм Нгок Сон е на 300 метра, а международното летище Noi Bai е на 21 километра. Всяка модерна климатизирана стая и апартамент разполага с телевизор с плосък екран с кабелни канали, чай / кафе вземане удобства, минибар и персонален сейф. Самостоятелната баня разполага с вана или душ. Удобствата включват туристическо бюро. Безплатен WiFi е на разположение. Персоналът на 24-часовата рецепция може да помогне с съхранение на багаж, пране, гладене и летищен трансфер.

Рум сервиз е на разположение. Наскоро отново през юни 2014 г. историческа архитектура Hanoi е представена на нашите бели колонади и уникалната си атмосфера на романтичен величие транспорта ви върнем към по-елегантен време. Това, заедно с нашата усърден обслужване и съвременни технологични удобства осигури едно наистина неповторимо преживяване. Сред най-добрите хотели на столицата, на Noble Boutique Hotel щандове, където тя винаги е била: в средата на улица и култура Silk, на много добре познати Hang Gai улица - в сърцето на енергичен и историческия стар квартал на Ханой. Нашето място е най-удобният изходен пункт за опознаването стария град Ханой или, алтернативно, просто да седя и да гледам на света минават. Разположен в близост до езерото Хоан Кием, Thang Long Water кукления театър и Hanoi Opera House, на Noble Boutique Hotel е най-добрият избор за настаняване за бизнес и удоволствие. Удобно разположен в близост до езерото Хоан Кием, Thang Long Water кукления театър, Hanoi операта.

Noble Boutique Hotel е най-доброто настаняване и най-добрият избор за двете сте отдих или бизнес. Сред най-добрите хотели столичните, Noble Boutique Hotel щандове, където тя винаги е била, в средата на улица и култура Silk, на много добре познати Hang Gai улица - в сърцето на старата част на Ханой и най-вълнуващото историческо пространство. Не пътуване до Ханой е завършен без нощувка в Noble Бутиков хотел; традиция го изисква. Първа открита през 1876 г., както е под името Thuy KY CO, LTD, и оттогава сме превърнала в Noble Бутиков хотел, където можем да олицетворява романтиката на Ханой в древен ден -. Опияняваща смесица от лукс, история и колониална атмосфера, че не друга хотела могат да се сравняват, ново отворено за средата на юни на хотела ще донесе най-добрият избор за гостите, когато те стоят над в Ханой..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   noble boutique hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165726
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930