Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2015 11:55 - Hanoi Riverside Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 667 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 11:35


 Тази модерна сграда се намира в рамките на 3 км до популярни забележителности като Хо Ши Мин мавзолей и Ba Dinh Square. Bay Мау езеро е само на 700 метра от хотела, а международното летище Noi Bai е на 45 минути с кола. Снабдени с мокет или дървени подове, луксозните стаи в Riverside Hanoi включват диван кът за сядане, плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия и машина за чай / кафе. Баните са със самостоятелен санитарен възел.

А 24-часова рецепция може да помогне с място за съхранение на багаж и перални / гладене. За удобство, летищен трансфер са на разположение срещу допълнително заплащане и условия за пътуване могат да бъдат направени в туристическото бюро. Независимо дали сте турист или пътувате по работа, Riverside Hanoi Hotel е чудесен избор за настаняване при посещение в Ханой. 
Hanoi Riverside Hotel е разположен в сърцето на Ханой само на 5.5 km от езерото Хоан Кием и The HUC мост. Освежаващи тренировки може да се насладите на фитнес центъра и безплатен Wi-Fi достъп е на разположение на всички области. Оттук гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град може да предложи.

Този модерен хотел се намира в непосредствена близост до популярни забележителности на града като например Quan Ngua Stadium, Виетнам музей по етнология, Ботаническата Zoo Ханой. Предлагането на гостите на хотела добрите услуги и широка гама от удобства, Riverside Hotel Hanoi се ангажира да гарантира, че вашият престой е възможно най-комфортно. Гостите на хотела могат безплатно Wi-Fi във всички стаи, 24-часов рум сервиз, съхранение на багаж, Wi-Fi връзка в общите части, паркиране на автомобилите на гостите. Гостите могат да избират от 85 стаи, в които се усеща атмосферата на общия мир и хармония. Хотелът предлага прекрасни развлекателни съоръжения, такива като джакузи, фитнес център, сауна, спа, масаж, които ще направят престоя ви незабравим. Каквато и да е причината за посещението в Ханой, Hanoi Hotel Ривърсайд е идеалното място за една вълнуваща почивка далеч и вълнуващо.

Намира се в един от най-бързо развиващите се бизнес район на Ханой, Hanoi Hotel Riverside е привлекателна дестинация за бизнесмени и туристи от цял свят. Предлагането на 4-звезден луксозен комфорт по историческа За River Lich, Riverside Hotel Hanoi посреща гости за спокойна оазис на чиста Виетнамски гостоприемство и отвесни международната съвършенство. Всички 85 добре обзаведени и просторни стаи на хотела заповядвам панорамна гледка към реката, допълнени с отлични съоръжения, милостив Виетнамски гостоприемство и безупречно обслужване. Riverside Hotel Hanoi е спокойна и открита обстановка далеч от града тълпи, но само на 30 минути от международното летище Noi Bai и няколко минути до Националния конгресен център и център за забавления.

Тук туристи и хора от бизнеса, така може да се насладите на спокойствие и чувство за пространство, което само настройка крайречна може да предложи, докато се радвате на спокойствие, което удобни пътища, таксита обхват донесат всички части на града в непосредствена близост. Намира се в един от най-бързо развиващите се бизнес район на Ханой, Hanoi Hotel Riverside е привлекателна дестинация за бизнесмени и туристи от цял свят. Предлагането на 4-звезден луксозен комфорт по историческа За River Lich, Riverside Hotel Hanoi посреща гости за спокойна оазис на чиста Виетнамски гостоприемство и отвесни международната съвършенство. Всички 85 добре обзаведени и просторни стаи на хотела заповядвам панорамна гледка към реката, допълнени с отлични съоръжения, милостив Виетнамски гостоприемство и безупречно обслужване. Отворени седем дни в седмицата за закуска, обяд и вечеря, Riverview Restaurant, с комбинация от случайни и съвременното хранене, предлага а-ла-карт меню сред великолепен интериор и изящно представени ястия, доставени с най-високо качество на услуги..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   riversidehotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165760
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930