Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2015 12:17 - Hanoi Moevenpick Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 199 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 11:09


 Хотелът разполага с уелнес студио, сауна и фитнес зала. Mцvenpick Hotel Hanoi разполага с модерни стаи с изглед към града. Те са обзаведени с телевизор с плосък екран предлагане кабелни канали. Осигурени са също минибар и машина за чай и кафе. Гостите могат да се насладят на масаж на цялото тяло в Kinetic Gym и Wellness Studio. Той също така разполага с бизнес център и предлага безплатен паркинг. Hanoi Moevenpick Hotel се намира на 5 минути пеша от центъра на град Ханой. Той е на около 1.6 km от основните забележителности, включително One Pillar Pagoda, Хо Ши Мин мавзолей и Храм на литературата.

Валутният обмен и коли под наем може да бъде направено в туристическото бюро. Mangosteen предлага богат бюфет разпространението на международни ястия. Континентална закуска се предлагат на по-Lounge 83, заедно със сладкиши, леки закуски и селекция от вина. Moevenpick Hotel Hanoi обслужва индивидуални туристи, които искат да бъдат признати в културно отношение свързан среда. Този хотел в центъра бутиков хотел съчетава елегантен френски колониална архитектура с луксозни удобства и висока степен на персонализирани услуги.

Удобно разположен в сърцето на бизнес район на Ханой и на кратко разстояние от историческия Стар квартал, това е красиво ведър, бутиков стил имот предоставя 154 добре обзаведени стаи и апартаменти. А мини бар, личен сейф и машина за чай / кафе, удобства също са на разположение. Безплатно широколентов кабел и Wi-Fi са достъпни във всички хотелски стаи и през публичните зони на хотела. Мангостан, заведението за хранене през целия ден, предлага творчески, международната а ла карт меню.

The Mцvenpick Hotel Ханой е удобно разположен в сърцето на централния бизнес район на Ханой, на 40 минути път с автомобил от международно летище Noi Bai и само на 5 минути от центъра на града и неговата Стария квартал. Това прави нашия хотел идеален за бизнес и отдих туристи. Удобно разположен в сърцето на централния бизнес район на Ханой, Mцvenpick Hotel Hanoi е около 40 минути път с кола от летище Noi Bai и само на 5 минути от центъра на града.

Със своя отличителен френската архитектура, както и отлични услуги и съоръжения, Moevenpick Hotel Hanoi е специално пригодена за посрещане на нуждите на взискателните корпоративни туристи. В Moevenpick Hotel Hanoi, има 154 добре обзаведени стаи и апартаменти, 93 от които са стаи за непушачи и 20 свързани стаи. Всички стаи са оборудвани с LCD телевизори с плосък екран и богат избор от международни кабелна телевизия. Мини-бар, директна телефонна линия, персонален сейф, приготвяне на кафе и удобства също са на разположение. Broadband кабел и WiFi интернет е достъпен във всички стаи за гости и през обществените места на луксозния хотел..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   moevenpick hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 164343
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031