Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2015 12:24 - Hanoi Nam Ngu Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 226 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 11:12


 С участието на красиво резбовани дървени мебели и копринено спално бельо, климатизирани стаи са оборудвани с размер на лаптоп персонален сейф и напълно зареден минибар. Мраморни бани са с душ кабина стъкло. Nam Ngu Hotel е на 10 минути пеша от жп гара Ханой и на 10 минути път с кола от езерото Хоан Кием. Гостите могат да наемат кола, за да разгледат града, или да организира еднодневни екскурзии в туристическото бюро. Осигурени са също консиерж и перални услуги. Това Oriental стил хотел предлага на гостите си луксозен и уютен престой. Nam Ngu Hotel се намира на Nam Ngu улица в сърцето на Ханой, само на 35 минути от международното летище. Hanoi Nam Ngu Hotel се намира на очарователния Nam Ngu улица в Ханой. Неговите модерни стаи в ориенталски стил са оборудвани с безплатен Wi-Fi и 32-инчов телевизор с плосък екран. СПА и ресторант са на разположение. Тази древна улица е известна със своята красота и култура. Интериорът във всяка стая е изработена от естествено дърво мебели с копринено бельо легла, предлагащи спокойна и комфортна стая. Nam Ngu Hotel е годен за бизнес и отдих туристи, тъй като е удобно разположен в центъра на бизнес района и търговската зона, хранителни улиците, както и търговски и офис сгради.

Hanoi жп гара се намира само на три минути с такси, което го прави лесно достъпен за гостите да се придвижват. Гостите също имат достъп до СПА центрове и фитнес зала, предлагани от хотела. За тези, които обичат да проучи забележителности на града, те могат да посетят Pottery село Прилеп Trang, 100-годишнината от Thang Long, а светкавицата на залива Халонг. Вземете Nam Ngu Hotel като ваш избор номер едно при посещение в Ханой. Хотели в Ханой: Разположен в сърцето на Ханой, древна Nam Ngu улица Сертификат за Excellence 2015 г., все още запазва красотата на една стара култура и имидж на Ханой, на която с е появиха над 60 просторни стаи в древна дизайн в ориенталски стил Nam Ngu Hotel като елегантен и луксозен перлен разкрасяване на очарователните на улицата.

Освен това, моделът са издълбани именно на мебели от естествено дърво в съответствие с рафинирани завеси и чисто копринено бельо ще ви направи лесно да попаднат в сладък и спокоен сън. От Nam Ngu Hotel, тя отнема само няколко минути пеша или с такси за туристическите атракции: езерото Хоан Кием, Ho Chi Minh мавзолея, Maison Centrale ... или да най-вълнуващите места за забавления в Ханой: Seventeen Saloon, на покрива, на Bank, ... Nam Ngu Hotel е елегантен ориенталски стил хотел разполага с луксозен и уютен престой на гостите. Nam Ngu Hotel Hanoi е разположен в сърцето на Ханой само на 35 минути от международното летище.

Тази древна улица е известна със своята красота и култура. Интериорът във всяка стая е изработена от естествено дърво мебели с копринено бельо легло предлагаща гости спокойна и комфортна стая. Nam Ngu Hotel е годен за бизнес и отдих туристи, тъй като е удобно разположен в центъра на бизнес района, както и търговска зона, хранителни улиците и търговски и офис сгради. Hanoi жп гара се намира само на 3 минути път с такси което го прави лесно достъпен за гостите да се придвижват..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   nam ngu hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165188
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930