Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2015 12:21 - Hanoi Rising Dragon Haven Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 518 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 11:11


 Всеки добре екипиран стая е оборудвана с сейф и самостоятелна баня с душ с топла вода. Хотелът предлага велосипеди и автомобили под наем. Персоналът на туристическото бюро може да помогне с пътуване и разглеждане на забележителности. За удобство, продажба на билети и консиерж услуги също са на разположение при поискване. Ресторантът предлага отлична селекция от азиатски и западни ястия. Отличаващ гледка стария квартал на Ханой, Mimosa Wine Bar предлага леки закуски и освежаващи напитки. Намира се на 100 метра от Dong Xuan Market, Hanoi Rising Dragon Haven Hotel с модерен Виетнамски архитектура и интериор. Той предлага безплатен Wi-Fi, 2 заведения за хранене и стаи с телевизор с плосък екран. Стаи за гости непушачи в Dragon Pearl Hotel идват с твърда настилка и меко осветление. Rising Dragon хотел Haven похвали за новите си външен вид като хотел Boutique. Той е стилен пример за стандартна виетнамски стил архитектура с модернизирана класическата фасада.

Вътре е смесица от съвременен и модерен, както и старомодна колониална тон с цветове и декорации белязан дълга история на Ханой. Лобито и рецепцията района са наводнени с цветове на Oriental лукс. На 32 спални, състоящи се от 16 Deluxe; 08 Deluxe изглед към града и 08 Студио апартаменти са елегантни и луксозни, с участието на най-модерните съоръжения и тоалетни принадлежности. Те са също така атрактивен дизайн - лека, просторна и ефирни с цветове, които създават топла светлина.

Всички стаи са включени с King Size или две отделни легла, самостоятелен санитарен възел за град Deluxe и Deluxe изглед и Вана за Studio Suite, в стаята сейф, дистанционно управление с климатик, сателитна телевизия, директна телефонна линия, мини бар, сешоар, сешоар, рум сервиз, кафе и чай вземане съоръжения, безплатна минерална вода, кошница с плодове при настаняване, дневни закуска на шведска маса. Rising Dragon Haven Hotel е разположен в Фан Дин Phung Street, е новопостроена 3-звезден хотел, стилен пример за стандартна виетнамски стил архитектура с модернизирана класическата фасада. Вътре е смесица от съвременен и модерен, както и стари ..

На 32 спални, състоящи се от 20 Superior, Deluxe 4 и 8 Studio Suites са елегантни и луксозни, с участието на най-съвременните съоръжения и тоалетни принадлежности. Те са също така атрактивен дизайн - лека, просторна и ефирни с цветове, които създават топла светлина. Всички висококачествени, луксозни и студио апартаменти в Rising Dragon Haven Hotel Feature: крал, кралица размер или две единични легла, душове или вани, сейф в стаята, кутия за дистанционно управление климатик, сателитна телевизия, директна телефонна линия, мини-бар, сешоар, 24-часов рум сервиз, кафе и чай, сборници, 2 бутилки от минерална вода (ежедневно се попълват)..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   rising dragon haven hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165697
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930