Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2015 12:28 - Hanoi Super Old Quarter Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 187 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 11:15


 The Хо Ши Мин Мавзолея и Хо Ши Мин музей са в рамките на 12 минути път с кола, а международното летище Noi Bai е на 40 минути път с кола. Снабдени с паркет, климатизирани стаи са обзаведени с гардероб, персонален сейф, бюро и плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия. Чай / кафе и минибар също са включени.

Самостоятелната баня разполага с душ, чехли и безплатни тоалетни принадлежности. Някои стаи предлагат вана. Сгушен в известния Стар квартал, 
Hanoi Super Old Quarter Hotel е разположен удобно в рамките на 5 минути пеша до Hang Dau Tower, Cua Bac Църква и Dong Xuan Market. Работа с 24-часова рецепция, тя осигурява безплатен паркинг и безплатен Wi-Fi достъп в целия хотел. Хотелът се намира само на 3 минути пеша от The Imperial Цитаделата на Thang Long и на 10 минути пеша от най-известните езерото Хоан Кием. Super Hotel Hanoi Old Quarter разполага с туристическо бюро, което може да съдейства на гостите с разглеждане на забележителности и организиране на пътувания.

Пране, гладене и билетни услуги са на разположение при поискване. Трансфер от летището може да бъде организиран срещу допълнително заплащане. Стратегически разположен в Ханой и много близо до много известни дестинации, Super Hotel Hanoi Old Quarter е само на 10 минути от стария квартал, докато езерото Хоан Кием и водите куклен театър са в рамките на 12 минути. Имотът е разположен удобно в рамките на пет минути пеша до Hang Dau Tower и Cua Bac Църква, а международното летище на Dong Xuan Market Noi Bai е достъпен в рамките на 30 минути с кола. Super Hotel Hanoi Old Quarter предлага модерно и комфортно настаняване с безплатен Wi-Fi достъп в целия район.

Гостите могат да използват услугата пране и избират от колекцията на възглавницата. Приятелски настроен персонал винаги е на ваше разположение, за да помогне с велосипеди / коли под наем и организиране на туристически обиколки. Климатизираните стаи са с паркет, гардероб, дрехи багажник, сейф в стаята, телевизор с плосък екран с 47 кабелни канали. Включени са също минибар и уреди за гладене. Предлагането душ, самостоятелна баня на също има чехли и сешоар. Стратегически разположен в Ханой и в непосредствена близост с много известна дестинация, работещи с 24-часова рецепция с 5 вида езици: виетнамски, японски, китайски, английски и френски език.

Хотелът е само на 10 - минути пеша от стария квартал, докато езерото Хоан Кием и водите куклен театър са в рамките на 12 - минутна разходка. Super Hotel Hanoi Old Quarter се намира удобно в рамките на 5 минути пеша до Hang Dau Tower, Cua Bac Църква и Xuan Market Noi Bai International Airport Dong е достъпен в рамките на 30 - минути път с кола. Super Hotel Hanoi Old Quarter предлага модерно и комфортно настаняване с безплатен WiFi достъп във всички области на нашия хотел. Гостите могат да използват нашата безплатно пране на 7-ми етаж, безплатна карта на града и да избират от нашата колекция възглавница, която е творческа и транспортирани от Япония. Нашият приятелски персонал са винаги на ваше разположение, за да помогне с велосипеди / коли под наем и организиране на туристически обиколки. Трансфер до летището и трансфер също може да бъдат осигурени срещу доплащане..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   super hotel old quarter,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165737
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930