Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2015 11:23 - Hanoi Chic Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 197 Коментари: 0 Гласове:
0



 Hanoi Chic Hotel е централно разположен в стария квартал на Ханой, на няколко крачки от езерото Хоан Кием. Той предлага безплатен Wi-Fi в целия хотел и удобството на ресторант на място. С участието на дървени подови настилки и обзавеждане, климатизирани стаи са оборудвани с плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия, минибар с безплатна минерална вода и кафе / чай. Стаите разполагат със самостоятелна баня с вана.

Някои стаи разполагат със самостоятелен балкон и сейф. Разположен само на няколко крачки от известния езерото Хоан Кием, наскоро реновиран 
Hanoi Chic Hotel предлага удобен достъп до хранене и развлечения различни града е за двете вътрешни и чуждестранни туристи, които обичат да отсядат в центъра на Ханой Old Quarter. В 22-елегантни, но традиционно обзаведени, просторни стаи и апартаменти, Hanoi Chic Hotel осигурява дом далеч от дома с услуги най-висока класа за семейство с тийнейджъри, двойка, бизнесмен и група приятели. Всички стаи за гости са оборудвани с комфортно легло и спално бельо, телевизор с плосък екран с многоканален телевизор с кабелна телевизия, машина за кафе / чай, хладилник, както и безплатен достъп до безжичен интернет във всички области на хотела.

Ресторантът на хотела предлага богат избор от ястия с международен бюфет на западни и виетнамски ястия. Другите съоръжения в The Hanoi Chic Hotel включват туристическо бюро, което организира екскурзии до местните забележителности. Hanoi Chic Hotel е централно разположен в стария квартал на Ханой, на няколко крачки от езерото Хоан Кием. Той предлага безплатен Wi-Fi в целия хотел и удобството на ресторант на място. С участието на дървени подови настилки и обзавеждане, климатизирани стаи са оборудвани с плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия, минибар с безплатна минерална вода и кафе / чай.

Осигурен е безплатен бутилирана вода. Стаите на Ханой Chic имат самостоятелна баня с вана. Някои стаи разполагат със самостоятелен балкон и сейф. Ресторантът на хотела предлага закуска на шведска маса и Западна и виетнамска кухня. Другите съоръжения в Ханой Chic Hotel включват туристическо бюро, което организира екскурзии до местните забележителности..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   chic hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 164345
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031