Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2015 11:22 - Hanoi Crystal Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 190 Коментари: 0 Гласове:
0



 С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. В Crystal Hotel Hanoi, отличното обслужване и широка гама удобства допринасят за Вашия незабравим престой. За да назовем само няколко от съоръженията на хотела, има безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, експресно настаняване / напускане, съхранение на багаж. В допълнение, всяка стая ще намерите висококачествени удобства. Много от стаите дори осигуряват достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, събуждане, стаи за непушачи, климатик, за да удовлетвори и най-изискания вкус. Хотелът предлага прекрасни развлекателни съоръжения, такива като спа, за да ви помогне да се отпуснете след един екшън ден в града. Разположен в чудесния район на Хоан Кием област, Hanoi Crystal Hotel радва на командващ позиция в разглеждане на забележителности, култура, пазаруване център на Ханой. Вълнуващият център на града е само на 0.2 km далеч. Каквато и да е цел на посещението, Crystal Hotel Hanoi е отличен избор за Вашия престой в Ханой. Намира се в сърцето на старата част на Ханой, Hanoi Hotel Crystal е на няколко крачки от езерото Хоан Кием и различни туристически информационни петна.

Той разполага с ресторант, добре обзаведени стаи със самостоятелен балкон и безплатен Wi-Fi в целия хотел. Hanoi Hotel Crystal е на около 2 км от жп гарата и на удобно на 1 км от Cho Dong Xuan Market. Hanoi Ботаническата градина се намира на 3 километра, а Noi Bai Airport е на 25 километра от хотела. Отличаващ се с модерен интериор, стаите разполагат със самостоятелен санитарен възел, оборудвани с вана, халати и сешоар. Всяка стая е оборудвана с минибар и плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия. Ресторантът на хотела предлага международни ястия дневно. Може да се насладите на храната в уединението на стаята си.

Като хотел 3 звезди, на Ханой Crystal Hotel се откроява от хотели в същия район от неговия архитектурен великолепие. Той заповядва идеално място, тъй като е literately метра от езерото Хоан Кием и само на 200 метра от стария стария квартал на участъка на Ханой. Местоположение е вик за улов на опитни туристи, а хотелът е в перфектна позиция за да се побере това описание. Тя е само на кратка разходка до много ресторанти, кафенета и магазини, както и с централното езеро Hanoi толкова близо, автобус или такси е лесно да се намери. Hanoi Crystal Hotel е разположен в самото сърце на очарователна историческа Hanoi Old квартал, в Hang Thung улица, само на няколко минути от езерото Хоан Кием.

Хотелът е разположен в тиха спокойна улица, която Ви предлага идеалното място за отмора от жизнена и бръмчене Стария квартал. Всички стаи в Hanoi Crystal Hotel разполагат с дървени подове и са оборудвани с директна телефонна линия, климатик, кабелна телевизия, хладилник, удобна баня (вана и душ), сешоар, машина за кафе и чай, WiFi безплатно. Независимо дали сте на бизнес пътуване или отдих ваканция, нашият 24-часов дежурен учтив, професионални и приятелски хотелски персонал ще се грижи по време на престоя, за да се гарантира, че имате едно незабравимо време в Ханой..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   crystal hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165710
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930