Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2015 11:24 - Hanoi Golden Palace Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 171 Коментари: 0 Гласове:
0



 Стаите разполагат с малък работно бюро и компютър се предоставят при поискване. Осигурени са приготвяне на чай и кафе. Стаите разполагат с баня с вана или душ-кабина. Гостите могат да наемат кола или велосипед, за да разгледат града самостоятелно, или да резервират еднодневна екскурзия в туристическото бюро. Обмяна на валута и билетни услуги също са на разположение. Hanoi Golden Palace Hotel е в рамките на 5 минути пеша от Dong Xuan пазар и езерото Хоан Кием. Масаж услуги, сауна и безплатен WiFi очакват гостите. Луксозен и шумоизолирана, стаите разполагат с дървени подове и са оборудвани с LCD телевизор.

А местните, Western или виетнамски закуска можете да се насладите в ресторанта. За алтернативните възможности за хранене, 24-часов рум-сервиз е available.Golden Palace Hotel е 40 km, или на 45 минути с кола от международното летище Ханой. Има няколко заведения за хранене, пазаруване и развлечения в целия хотел. Хоан Кием е чудесен избор за всички посетители се интересуват от улицата храна, музеи и приятелски настроени хора. Има 26 стаи в този 8-етажен хотел, всички оборудвани с най-много до-съвременните удобства. Някои от функциите, които ще се ползват по време на престоя си в Golden Palace Hotel са сейф в стаята, дъска за гладене, и телевизията. Разполагащ с асансьор, ресторант и бар / пъб, този хотел в Ханой със сигурност ще направи пътуването на всеки от гостите приятно един.

Наличните условия за развлечения и отдих, включително хидромасажна вана. Гостите ще намерят това, ориентирана към услугите хотел с превъзходни съоръжения и удобства, осигурява отлична стойност. Нашият защитен онлайн формуляр за резервация прави резервирането на стая в Golden Palace Hotel лесно - само въведете желаните дати и щракнете. Нашата благоприятно местоположение, в самото сърце на Ханой, ви носи пълна опит и чувства към Ханой, особено Hanoi Old Quarter живот. Golden Palace Hotel Hanoi е чудесно разположен на един от най-реномираните 36 древни улици, в рамките на десет минути пеша до центъра на стария квартал и много пешеходни кратко разстояние до всички основни забележителности като например езерото Хоан Кием, Water Puppet Theatre, Hanoi Opera House , ресторанти, барове, търговски и бизнес центрове и забавления.

Той също е много удобен за посещение на всички исторически туризъм места около Ханой като Храмът на литературата, One Pillar Pagoda и Музеят на виетнамски чл. Golden Palace Hotel предлага най-доброто удобство за опознаването на красотата на бутиков Ханой. В 38 стаи, напълно обзаведени с ориенталски стил и оборудвани с всички съвременни удобства, Golden Palace Hotel е най-добрият в хотела. Антични красота и зашеметяваща градския живот ви даде незабравимо преживяване, когато имат престой в Ханой Golden Palace Hotel. Ние ви донесе най-доброто удовлетворение с честност, гостоприемство, лекотата и професионални услуги..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   golden palace hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165112
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930