Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2015 11:25 - Hanoi Impressive Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 322 Коментари: 0 Гласове:
0



 Международното летище Noi Bai е на 50 минути път с кола. Стаите са шумоизолирани и предлагат гледка към града. Някои разполагат с балкон. Всеки има и телевизор с плосък екран и кафе. Хотелът предлага туристически услуги, включително дневни организиране на туристически обиколки и самолетни резервации. Hanoi Impressive Hotel предлага стаи, оборудвани с компютър и безплатен Wi-Fi. Хотелът предлага безплатен еднопосочен пикап от жп гара Ханой, на 1 километър. Hanoi Впечатляващо Hotel се намира на 200 метра от църквата Св Йосиф и на 5 минути пеша от езерото Хоан Кием. Други услуги включват валутни курсови и автомобили под наем.

Велосипеди могат да бъдат наети за опознаването гледки и звуци на града. Хотелът разполага с ресторант за удобство трапезария. Рум сервиз също е на разположение 24 часа на ден. Наскоро отвори, този хотел е идеално разположен в сърцето на историческия Стар квартал на тиха и спокойна улица, далеч от шума и суетата на града. Това е близо до катедралата Свети Йосиф и само на няколко минути пеша до известния езерото Хоан Кием, както и за пазаруване и развлечения. Стаите в Ханой Впечатляващо Hotel дойдат добре обзаведени, за да отговарят на нуждите на съвременния пътешественик. Всяка стая разполага с всички основни удобства, както и модерни щрихи като сателитна телевизия и безплатен Wi-Fi.

Други услуги на гостите могат да се възползват от включва информация за туристически обиколки, ресторант, условията и реда за транспортиране. Намира се в центъра на стария и историческия квартал на Ханой, Hanoi Hotel Впечатляващо е заобиколен от традиционна атмосфера, но динамични и невероятни улици храна - акцентите Ханой. Действително, като по средата на основните пътни артерии на града, то ще бъде само 3 до 7 минути пеша до езерото Хоан Кием, Water Puppet Theatre в Източна, до катедралата St Joseph в южната част, или да Dong Xuan Market, Quan Truong Old Gate в северната , а също и да тона на ресторанти, магазини, галерии. Нещо повече, за разходка до Хо Ши Мин мавзолей или Храмът на литературата (Van Mieu), това ще отнеме само 15 минути пеша. В 4 различни типове стаи и повече от 30 добре обзаведени стаи и апартаменти, Hanoi предлага най-удобния престой на гостите, като предоставя стандартните асансьори, уютни ресторанти, дневна безплатна закуска и други големи удобства, които се очакват от един 3-звезден хотел стандарт.

Модерните съоръжения, домашна декорация, добре, създаден при всички стаи донесат гостите удобна връзка с готов за употреба лаптоп безжичен достъп, климатик, мини бар, сешоар, ... Още повече, 24/7 обслужване поставя Hanoi Hotel впечатляващо на върха списък избор за двойки, близнаци, семейства или групи туристи. В 4 различни типове стаи и повече от 30 добре обзаведени стаи и апартаменти, Hanoi предлага най-удобния престой на гостите, като предоставя стандартните асансьори, уютни ресторанти, дневна безплатна закуска и други големи удобства, които се очакват от един 3-звезден хотел стандарт. Модерните съоръжения, домашна декорация, добре, създаден при всички стаи донесат гостите удобна връзка с готов за употреба лаптоп безжичен достъп, климатик, мини бар, сешоар, ... Още повече, 24/7 обслужване поставя Hanoi Hotel впечатляващо на върха списък избор за двойки, близнаци, семейства или групи туристи..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   impressive hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165126
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930