Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2015 10:55 - Hanoi La Casa Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 231 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 11:16


 Настаняване са климатизирани и снабдени с минибар и сейф. Стаите са оборудвани със стъклени прегради между спалня и баня. Апартаментите разполагат с разтегателен хол, тераса и кухня. Гостите могат да се насладят на тренировка във фитнес центъра. Те могат да се отпуснете в сауната и парната баня, или с балнео услуги в уединението на стаята си. Разположен в сърцето на Ханой, Hanoi La Casa Hotel предлага луксозни стаи и апартаменти с телевизор с плосък екран и безплатен Wi-Fi. Покрива Външният басейн и бар-басейн възгледите оферта към града. От Hotel Prestige е на 15 минути пеша до популярни туристически забележителности като Old Quarter, Pagoda и езерото Хоан Кием посланика.

Prestige Hotel се помещава магазин за подаръци. Този 4-звезден хотел е разположен в сърцето на Ханой, ви предоставя изключителен комфорт. Prestige Hotel Hanoi е разположен на Pham Dinh Ho Street, само на 15 минути от старата част на Ханой. Този хотел е подходящ за бизнес, така и за туристи, тъй като има съоръжения, за да и за двете, като пълен бизнес център. Всяка от 80-те стаи са модерно изградена с азиатски дизайн и Европейския снизхождение.

Всяка стая разполага с нито един цар или две единични легла и е напълно оборудвана с всички основни удобства, които се нуждаят от гостите. Гостите, които искат да изследват близките забележителности да посетите Пагодата на посланика, Стария град и езерото Хоан Кием. Вземете Prestige Hotel Hanoi при търсене на уютно и удобно място за престой. Добре дошли в хотел Prestige, нов четиризвезден хотел международен стандарт закътано на озеленена улица в сърцето на Ханой. Само на 15 минути пеша от оживения улички на стария квартал на Ханой и очарованието на езерото Хоан Кием, на Prestige Hotel предлага перфектната комбинация от модерен лукс, безупречно обслужване и отлична стойност за бизнес или за удоволствие пътешественик.

Хотелът разполага с 80 стаи за гости, включително елегантни апартамента и изпълнителен апартамент, посветен конферентни зали и бизнес център, ресторант с пълно обслужване, предлагащ най-добрите в международна кухня, фитнес център и плувен басейн на покрива и коктейл бар. Добре дошли в Prestige Hotel Ханой, нов 4-звезден хотел международната закътано на озеленена улица в сърцето на Ханой. Само на 15 минути пеша от оживения улички на стария квартал на Ханой и очарованието на езерото Хоан Кием, на Prestige Hotel предлага перфектната комбинация от модерен лукс, безупречно обслужване и отлична стойност за бизнес или за удоволствие пътешественик. Prestige Hotel Hanoi предлага 80 стаи за гости, включително елегантни апартамента и изпълнителен апартамент, посветен конферентни зали и бизнес център, ресторант с пълно обслужване, предлагащ най-добрите в международна кухня, фитнес център и плувен басейн на покрива и коктейл бар..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   la casa hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165744
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930