Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2015 11:21 - Hanoi Lotte Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 1500 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 11:19


 С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. В Lotte Hotel Hanoi, отличното обслужване и широка гама удобства допринасят за Вашия незабравим престой. Гостите на хотела могат безплатно Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум сервиз, съоръжения за инвалиди, Експресна регистрация настаняване / напускане.

Насладете се на висококачествени удобства по време на престоя си тук. Някои стаи включват достъп до интернет - безжичен (безплатен), събуждане, стаи за непушачи, климатик, мини бар, при условие да помогне на гостите да релаксирате след дългия ден. Хотелът разполага с множество уникални възможности за отдих, като например фитнес зала, сауна, открит басейн, закрит басейн, масаж. Насладете се на несравнимото качество на услугите и престижното местоположение на Lotte Hotel Ханой. 
Hanoi Lotte Hotel намира в Ba Dinh област, Ханой, е популярно място за туристи. Вълнуващият център на града е само на 4.8 km далеч. Стратегически разположен в Ханой, Lotte Hotel Hanoi предлага модерно и луксозно настаняване с безплатен достъп до Wi-Fi в цялата сграда.

Той разполага с открит басейн, закрит басейн и фитнес център, сауна съоръжение и безплатен паркинг на място. Този хотел за непушачи е само на 1.2 km от Giang Vo изложбен център на 1.8 км от Виетнам музей по етнология. Известният One Pillar Pagoda е 2,2 километра, а международното летище Noi Bai е достъпен в рамките на 20 км. Предлагащ изглед към града, климатизирани стаи и апартаменти са обзаведени с гардероб, сейф в стаята, телевизор с плосък екран с кабелна / сателитна телевизия и кът за сядане диван. Включени са също минибар и машина за чай / кафе.

Самостоятелната баня разполага с вана, отделен душ, халати и сешоар. В Lotte Hotel Hanoi, гостите могат да се насладят на масаж глезотии в спа центъра. Приятелска 24-часова рецепция персонал може да помогне с пералня, коли под наем и организиране на туристически обиколки. Трансфер до летището и бизнес съоръжения също са на разположение срещу допълнително заплащане. Стратегически разположен в Ханой, Lotte Hotel Hanoi предлага модерно и луксозно настаняване с безплатен достъп до Wi-Fi в цялата сграда.

Той разполага с открит басейн, закрит басейн и фитнес център, сауна съоръжение и безплатен паркинг на място. Този хотел за непушачи е само на 1.2 km от Giang Vo изложбен център на 1.8 км от Виетнам музей по етнология. Известният One Pillar Pagoda е 2,2 километра, а международното летище Noi Bai е достъпен в рамките на 20 км. Предлагащ изглед към града, климатизирани стаи и апартаменти са обзаведени с гардероб, сейф в стаята, телевизор с плосък екран с кабелна / сателитна телевизия и кът за сядане диван. Включени са също минибар и машина за чай / кафе. Самостоятелната баня разполага с вана, отделен душ, халати и сешоар..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   lotte hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165157
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930