Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2015 11:08 - Hanoi The Ann Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 173 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 11:16


 A кът за сядане, плоскоекранен телевизор с кабелна и климатик са включени във всяка стая в The Ann Hanoi Hotel. Гостите ще се насладят и минибар, електрическа кана, бюро и град изглед. Ann Hanoi Hotel разполага с фитнес център, 24-часова рецепция, консиерж услуги и пералня. Други съоръжения, предлагани в хотела включват общ салон и бизнес център. Хотелът се намира на 1. Предлагането с открит басейн, ресторант и бар, Hanoi The Ann Hotel се намира в Ханой. Безплатен достъп WiFi е на разположение. Hanoi Old Quarter е само на 700 метра от хотела. 5 километра от Dong Xuan пазар и на 800 метра от езерото Хоан Кием. Също така е на 900 метра от Hanoi Opera House, на 1 км от Национален музей на виетнамската история и на 1 километър от площад Ba Dinh. The Ann Hanoi Hotel е обособен допълнение към Ханой и идеално място за туристи.

Центърът на града е само на 0.7 km, а до летището се стига за около 40 минути. С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. At The Ann Hanoi Hotel прави всичко възможно гостите да се почувстват удобно. За да направите това, хотелът предоставя най-добрите услуги и удобства. Гостите на хотела могат безплатно Wi-Fi във всички стаи, 24-часова охрана, ежедневно почистване, принтер, копирни услуги. Всички стаи се отличават с грижливо замислени удобства, което гарантира неповторимо усещане за комфорт. Хотелът разполага с множество уникални възможности за отдих, като например джакузи, фитнес център, сауна, открит басейн. Открийте интригуващата комбинация от едно професионално обслужване и широка гама от функции в The Ann Hanoi Hotel.

The Ann Ханой похвали съвременните дизайн и специални услуги от центъра на Ханой. В рамките на пешеходно разстояние от основните забележителности и стария квартал на Ханой и 30 минути път с автомобил от международно летище Noi Bai, ние винаги се уверете, че Вашият престой при The Ann Ханой е изключително снизходителни и напълно безпроблемен. Насладете се на харизматични забележителности Ханой само на няколко крачки врати далеч и се удобно в нашите грациозни, все още живи настройки. Добре дошли в The Ann Ханой! на The Ann Hanoi Hotel гарантира на гостите дали в Ханой за бизнес или за удоволствие приятен престой. Със своето разположение само на 0.7 km от центъра на града и на 40 км от летището, този 4-звезден хотел привлича многобройни туристи всяка година.

Възползвайте се от богатството на ненадминатите услуги и удобства в Ханой. За да назовем само няколко от съоръженията на хотела, има безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, съхранение на багаж, Wi-Fi връзка в общите части. 108 стаи, разпределени на 14 етажа осигуряват топла и приятна дом далеч от дома. Съвременни удобства като достъп до интернет, събуждане, стаи за непушачи, климатик могат да бъдат намерени в избрани стаи. Хотелът предлага прекрасни развлекателни съоръжения, такива като джакузи, фитнес център, сауна, открит басейн, за да ви помогне да се отпуснете след един екшън ден в града.


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   the ann hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165265
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930