Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2015 12:10 - Hanoi Anise Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 164 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 10:48


 Други удобства включват Wi-Fi интернет достъп, обмяна на валута, химическо чистене и пране, рум сервиз, и насрещно движение. За да продължите с резервацията си, моля въведете вашето пристигане и заминаване в актуална нашия защитен онлайн формуляр. Хотел Anise е центъра на града в близост Ханой, в непосредствена близост до Hang Dau Park. Той предлага модерни стаи с безплатен Wi-Fi и изглед към парка или Hong река. На 10 минути пеша от хотела са културни забележителности на града, включително Thang Long Water Puppet Theatre, езерото Хоан Кием, Ba Dinh площад и Храма на литературата. Всички стаи са добре оборудвани и разполагат с плоскоекранен телевизор със сателитна телевизия и висококачествено спално бельо. Ресторант и бар Хотел Anise сервира Western, азиатска и традиционна виетнамска кухня в уютна обстановка с удобни приспособления за сядане. Hanoi Anise Hotel е съвременен Asian хотел в центъра на Ханой, освен Hang Dau Park, както и на кратка разходка от старата част и Sword езеро. В 11-ия етаж Anise Cafe предлага панорамна гледка към града, а хотелът разполага с фитнес център със състоянието на най-съвременно оборудване. Бизнес пътниците са взети под внимание също с бизнес център, който разполага секретарски услуги и една стая на разположение при поискване среща.

А наистина дискретна Тризвездният бутиков хотел в сърцето на търговския и дипломатически център на Ханой. Разположен на Quan Thanh улица, лице на Hang Dau парк, в непосредствена близост до Sword Lake, уверява достъп до Стария град и многобройните околните Правителствените служби, Anise Hotel Hanoi предлага както за бизнес и отдих на гостите много комфортен престой. Най-добър процент guaranteeThe хотел декор е съвременен азиатски стил с неутрални тонове и изискани материи в целия текст. 42 стаи и апартаменти в Anise са добре оборудвани и разполагат с плоскоекранен телевизор със сателитна телевизия и висококачествено спално бельо. Anise Hotel Hanoi разположен на Quanh Thanh улица до Dau парк Hang. Разположен в сърцето на града, на луксозен хотел предлага на гостите на изключително комуникативно място, от където те могат да стартират своите турнета дейности без много голяма караница. Местоположението на Anise Hotel Hanoi осигурява основни транспортни връзки до всички части на града.

Хотелът се намира само на 30 минути с кола от международното летище Noi Bai. Местните автобуси и таксита са лесно достъпни в непосредствена близост до входа на хотела. В 3-звезден анасон Ханой предлага комфорт и неговите ценен гости съвременни азиатски стил стаи стилно обзаведени с висок клас материи и мебели, които е страхотно. Модерната архитектура къщи 42 добре оборудвани с модерни стаи с прилежаща баня и тоалетни. В гъсто подплатени леглата и съвременните електрически уреди дават на гостите релаксираща и комфортна опит. В съответствие с добрите легла, ще се насладите на добра закуска, сервирана в Anise Cafe на 11 етаж..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   anise hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165195
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930