Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2015 12:07 - Hanoi Artisan Boutique Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 258 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 10:47


 Международното летище Noi Bai е на 40 минути път с кола, а жп гара Ханой е на 1 километър. Елегантно обзаведени, климатизирани стаи в Artisan Boutique Hotel разполагат с плоскоекранен телевизор със сателитна телевизия и минибар.

Самостоятелните бани са оборудвани със сешоар и безплатни тоалетни принадлежности. Гостите могат да се организират пътуването или обменят чуждестранна валута в туристическото бюро. Artisan също осигурява 24-часова рецепция и перални услуги. Artisan Buon Dua Le Cafй се намира точно до хотела. Той предлага вкусна закуска всеки ден, придружено с панорамна гледка към града. Разположен по протежение на тиха и спокойна улица Hang Hanh в стария квартал на централната Ханой, 
Hanoi Artisan Boutique Hotel предлага модерни стаи с лаптопи и безплатен Wi-Fi достъп. Хотелът е удобно по-малко от минута пеша до най-известните езерото Хоан Кием и известния Water Puppet Theater. Той е на 15 минути пеша от Хо Ши Мин Мавзолея. Artisan Boutique Hotel е разположен по протежение на улицата на Hang Hanh, един от най-известните улици в мирни Ханой, разположени в непосредствена близост до езерото Хоан Кием. Всяка стая в този хотел е елегантно обзаведена и оборудвана с всички основни удобства, които се нуждаят от гостите. Този хотел предлага идеалното място за опознаване на близките забележителности като Виетнам Култура Travel, Hanoi Kids Tour, и Виетнам Туристически Градски Ден Tours, както и удобно разположени ресторанти като Buon Dua Le Cafй, Bun Cha и Trong Khach Cafй.

Вземете Artisan Boutique Hotel като мястото си на пребиваване при посещение в Ханой. Разположен в очарователен и оживен Стария квартал на Ханой, на Artisan Boutique Hotel и неговата сестра хотела, за Artisan Lakeview Hotel, са в тиха и сенчеста улица малко от минута от езерото Хоан Кием. И двата хотела са съвместно притежавани и експлоатирани от австралийците Sean и Петър, и Нин (Kris) и прекрасната му съпруга Thuy (Jenny) и предлага на гостите си, качество и стилно настаняване на разумни цени и услуги, който е вторият за никой. Разположен по протежение на тиха и спокойна улица Hang Hanh в стария квартал на централната Ханой, Artisan Boutique Hotel предлага модерни стаи с лаптопи и безплатен Wi-Fi достъп.

Artisan Boutique Hotel Hanoi е удобно по-малко от минута пеша до най-известните езерото Хоан Кием и известния Water Puppet Theater. Той е на 15 минути пеша от Хо Ши Мин Мавзолея. Международното летище Noi Bai е на 40 минути път с кола, а жп гара Ханой е на 1 километър. Елегантно обзаведени, климатизирани стаи в Artisan Boutique Hanoi идват с плоскоекранен телевизор със сателитна телевизия и минибар. Самостоятелните бани са оборудвани със сешоар и безплатни тоалетни принадлежности. Гостите могат да се организират пътуването или обменят чуждестранна валута в туристическото бюро..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   artisan boutique hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165200
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930