Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2015 12:08 - Hanoi Au Coeur Dhanoi Boutique Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 208 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 10:48


 Някои стаи са с изглед към града и разполагат с добре зареден минибар. Самостоятелните бани са оборудвани с вана или душ. Au Coeur d"Hanoi Boutique Hotel се намира на 30 минути път с автомобил от международно летище Noi Bai. Трансфер до летището може да се организира срещу допълнително заплащане, а на място има безплатен паркинг. Viet Restaurant предлага международни и виетнамски ястия. Той също така се грижи за пакетиран обяд и рум-сървиз. Предлагането на качествени места за настаняване в култура, разглеждане на забележителности, търговски район на Ханой, Au Coeur г "Hanoi Boutique Hotel е популярен пикап на пътуващите бизнес и отдих. С акценти на френски и Oriental декор, Hanoi Au Coeur Dhanoi Boutique Hotel е очарователен 3-звезден хотел в центъра на известния старата част на Ханой. Предлагащ безплатен Wi-Fi, тя е само на 3 минути пеша от езерото Sword Върнати, Jade Hill Храма, Dong Xuan пазар и Hanoi Opera House. Модерните и климатизирани стаи са оборудвани с 32-инчов телевизор с плосък екран и личен сейф.

Оттук гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град може да предложи. Посетителите на хотела могат да се насладят на турнета най-известните забележителности на града: Thang Long Water Puppet Theatre, ОКА Go Улица, Храм Ба Kieu. Предлагането на гостите на хотела добрите услуги и широка гама от удобства, Au Coeur г "Hanoi Boutique Hotel се ангажира да гарантира, че вашият престой е възможно най-комфортно. Гостите на хотела могат безплатно Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум сервиз, експресно настаняване / напускане, съхранение на багаж. В допълнение, всяка стая ще намерите висококачествени удобства. Много от стаите дори осигуряват достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, джакузи, стаи за непушачи, климатик, за да удовлетвори и най-изискания вкус.

Освен това, от множество предложения за хотела можете да се много да се направи по време на престоя Ви. Превъзходните си удобства и отличното си местоположение правят Au Coeur г "Hanoi Boutique Hotel е добър избор, от който да се насладите на престоя си в Ханой. Разположен в центъра на старинния квартал на Ханой, Au Coeur d"Hanoi Boutique Hotel е очарователен френски стил бутиков хотел, белязан с модерен интериор, без да губи автентичността на Oriental дух, оставяйки гостите на хотела, с приятен, уютен чувство. Съществува голямо разнообразие от стаи за лекотата на избор, които са оборудвани с централен климатик, мини бар, Led Sony TV 32 "с международни и местни телевизионни канали, ADSL / WiFi интернет, високо качество вносни мебели, електронна везна, сейф, летище пикап и трансфер, туристически услуги и много повече.

Особено, нашите гости могат да седнете и се насладете на великолепна панорама на древните улици на Ханой от Au Coeur d"Hanoi Boutique Hotel. Отдадат себе си с нашата вкусна закуска на шведска маса, пълна с виетнамски фини деликатеси като Hanoi Pho, Thanh Tri кипнал ориз ролки и т.н. или ястия от нашето меню подпис Европейския - ще имате усещането за ядене фини храни от собствените си страни, точно тук, в нашия хотел..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   au coeur dhanoi boutique hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165759
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930