Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2015 12:13 - Hanoi Moment Hotel 2
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 181 Коментари: 0 Гласове:
0



 Той е на 15 минути пеша от Хо Ши Мин Мавзолея. Международното летище Noi Bai е на 40 минути с кола, а жп гара Ханой е на 2 километра. Предлагащ изглед към улиците Ханой, климатизирани стаи са оборудвани с кабелна телевизия, хладилник и електрическа кана. Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел с тоалетни принадлежности и сешоар. Този хотел за непушачи разполага с 24-часова рецепция, предлагащ коли под наем, обмяна на валута и перални услуги. Маршрутни услуги могат да бъдат организирани срещу допълнително заплащане. Ресторантът предлага виетнамски и Западна закуска, а барът предлага алкохолни и безалкохолни напитки. Намира се в старата част на Ханой, Hanoi Moment Hotel 2 е само на 3 минути пеша от Dong Xuan пазар и пазара на нощ уикенд. Осигуряване на безплатен Wi-Fi, неговите стаи са с лаптопи и телевизори с плосък екран. Hanoi Moment 2 Hotel се намира на 10 минути пеша от езерото Хоан Кием и известния Water Puppet Theater. При посещение в Ханой, вие ще се чувствате като у дома си в Ханой Moment Hotel 2, който предлага качество на настаняване и безупречно обслужване. Хотелът не е далеч от центъра на града: само на 1 километър, а тя обикновено отнема около 45 минути, за да стигнете до летището.

Рай за почивка и релаксация, хотелът предлага общо подновяване само на няколко крачки от многобройните забележителности на града като Dong Xuan Market, стария квартал, Музей на независимостта. В Hanoi Moment Hotel 2, отличното обслужване и широка гама удобства допринасят за Вашия незабравим престой. Хотелът предлага безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, съоръжения за инвалиди, за съхранение на багаж, за да гарантират на нашите гости най-голям комфорт. Атмосферата на Hotel Hanoi Moment 2 се усеща във всяка стая. достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, стаи за непушачи, климатик, балкон / тераса са само някои от съоръженията, които могат да бъдат намерени в целия имот. Освен това, от множество предложения за хотела можете да се много да се направи по време на престоя Ви.

Hanoi Moment Hotel 2 е добър избор за всички посетители на Ханой, защото предлага спокойствие и безпроблемен престой. Hanoi Moment Hotel 2 е отлично разположен в сърцето на Ханой стария квартал, само на един хвърлей от емоционален езерото Хоан Кием и на няколко минути от много големи обекти, магазини, барове, вие ще намерите Moment хотел Ханой. В Hanoi Moment 2 комбинираме страхотно обслужване на клиентите, страхотно отношение на персонала и топла приятелска среда с много чар, шик дизайн, съвременен комфорт и съвременни удобства.

Нашият уютен хотел се управлява от малък екип от млади, професионални и ентусиазирани служители, които са стари ръце в бутиков хотел промишленост в Ханой. Това, което те не знаят, не си струва да знаят. Нищо не е твърде много проблеми за нас. Ето, вие ще изпитате много моменти на спокойствие, добро обслужване и приветлива усмивка. Ние се ангажираме да гарантираме ви оставя Ханой с щастливи спомени от уникален град и специален хотел..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   hanoi moment hotel 2,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165111
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930