Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2015 12:19 - Hanoi Delano Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 209 Коментари: 0 Гласове:
0



 С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. В Ханой Делано Hotel прави всичко възможно гостите да се почувстват удобно. За да направите това, хотелът предоставя най-добрите услуги и удобства. Гостите на хотела могат безплатно Wi-Fi във всички стаи, ежедневно почистване, 24-часова рецепция, съоръжения за инвалиди, Експресна регистрация настаняване / напускане. Стъпка в една от 50 уютни стаи и избяга от стреса на деня с широка гама от удобства, като огледало, кърпи, достъп до интернет - безжичен интернет достъп - безжична (безплатен), климатик, които могат да бъдат намерени в някои от стаите. Hanoi Delano Hotel радва на командващ позиция в пазаруване, култура, разглеждане на забележителности център на Ханой. Определете 0 км от вълнението на града, този 3.5-звезден хотел с отлично местоположение и осигурява достъп до най-големите забележителности на града.

Хотелският масаж са идеално място за релакс и отмора след напрегнат ден. Открийте интригуващата комбинация от едно професионално обслужване и широка гама от функции в Ханой Делано Hotel. Някои единици разполагат със самостоятелна баня с хидромасажна вана, а други имат халат и чехли. Някои стаи разполагат с кът за сядане, където можете да се отпуснете. Тук ще намерите кана в стаята. За Ваше удобство, ще намерите безплатни тоалетни принадлежности и сешоар. Е осигурен телевизор с плосък екран с кабелни канали. Тук ще намерите магазин за подаръци в имота. Хотелът предлага велосипеди под наем и рент а кар.

Old City Gate се намира на 600 метра от Ханой Делано Hotel, докато Храм Нгок Сон е на 700 метра. Международното летище е на 21 км Noibai от имота. Hanoi Делано Hotel е идеалното място за престой. Хотелът, в известния Bat Su старинната улица, предлага стилни и елегантен настаняване, уютни и обзаведени с вкус спални, услужливи и приятелски настроен персонал, така че независимо дали сте на романтична почивка, бизнес пътуване, разглеждане на забележителности на посещението или шопинг уикенд, можете да бъдете сигурни в релаксиращ престой.

Стъпка в лобито на хотела и ще се срещна с освежаваща атмосфера, луксозен дизайн, и просторни околности, както и хотел домакиня готова да съдейства Всички красиви спалните разполагат с безплатен Wi-Fi интернет, LCD телевизор, климатик, машина за чай / кафе, добре зареден минибар и луксозна самостоятелна баня, заедно с множество други съвременни удобства. След една добра вечер почивка, събуди се и се насладете на прясно безплатна вкусна интернационална закуска на шведска маса. Алтернативно, прав сте в сърцето на Ханой и е готов да излезе на още един ден на приключения..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   delano hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165231
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930