Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2015 12:17 - Hanoi New Era Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 181 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 10:56


 В New Era Hotel Hanoi, отличното обслужване и широка гама удобства допринасят за Вашия незабравим престой. Някои от съоръженията, които отличават New Era Hotel Hanoi от останалите хотели в града трансфер летище, безплатен Wi-Fi във всички стаи, коли под наем, сейф, химическо чистене са само. Стъпка в една от 42 уютни стаи и избяга от стреса на деня с широка гама от удобства като безплатна минерална вода, кът за сядане, машина за кафе / чай, душ, бюро, което може да се намери в някои от стаите. Освен това, от множество предложения за хотела можете да се много да се направи по време на престоя Ви. Превъзходните си удобства и отличното си местоположение правят New Era Hotel Ханой добра база, от която да се насладите на престоя си в Ханой. Определете само на 50 метра от спокойния Червената река, New Hotel е новооткрит хотел с 2 заведения за хранене. Гостите могат да ползват безплатен Wi-Fi достъп във всички зони. Предлагането на качествени места за настаняване в култура, разглеждане на забележителности, нощен живот квартал на Ханой, Hanoi New Era Hotel е популярна пикап на пътуващите бизнес и отдих. Хотелът не е далеч от центъра на града: 2 км, и то обикновено отнема около 35 минути, за да стигнете до летището. Добре kempt среда и близостта си до 87 май Ma, стария квартал, Hang Ngang Hang Дао на този хотел особен чар.

Този модерен хотел се намира на 1,5 километра от популярния стария квартал нощен пазар, Guom езеро и Операта. Международното летище Noi Bai е 45 минути път с кола с трансфер на разположение срещу допълнително заплащане. Климатизираните стаи в New Hotel са оборудвани с кът за сядане, личен сейф и телевизор с плосък екран с кабелни канали. Прилежащите бани са с вана или душ и безплатни тоалетни принадлежности. А 24-часова рецепция може да помогне с пране / гладене услуги, както и бизнес център и банкетни зали. Безплатни паркинги са на разположение за гостите, които шофират. Capital City на Ханой, някога смятани консервативен град, се превърна в един от най-невероятни вълнуващи градове в Югоизточна Азия. Това е бавно темпо, но атракционни улавяния, с красиви езера и червена река, буйни обществени паркове и сенчести булеварди на старата френска колониална архитектура.

Hanoi е дом на всичко най-добро на историческия Виетнам и открива традиционните места на интереси, като храмове, паметници, включително джобове на древна култура по тесните улички на стария квартал. Станете свидетели на бързото културно изместване като кафенетата се пълнят с млади и модерни Hanoians, припряно отпивате капучино и сравняване на най-новите джаджи електроника. New Era Hotel & Villa е популярен пикап на пътуващите бизнес и отдих. С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. В New Era Hotel Hanoi, отличното обслужване и широка гама удобства допринасят за Вашия незабравим престой. Гостите на хотела могат да ползват обмяна на валута, велосипеди под наем, пералня, трансфер до летището, магазин за кафе. Хотелът разполага с 38 стилно обзаведени стаи за гости, всяка включително съоръжения за гладене, джакузи, достъп до интернет, кът за сядане, минибар. Пълният списък от съоръжения за отдих е достъпен в хотела и включва фитнес център, масаж, сауна, парна баня, спа. Насладете се на несравнимото качество на услугите и престижното местоположение на хотела..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   new era hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165755
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930