Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2015 12:15 - Hanoi Splendid Star Suite Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 199 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 10:56


 С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. Съоръженията и услугите предлагани на всички съществени приятен престой Splendid Star Suite Hotel. Хотелът предлага безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часов рум сервиз, Wi-Fi връзка в общите части, паркинг, рум сервиз, за да се гарантира на своите гости най-голям комфорт. В допълнение, всяка стая ще намерите висококачествени удобства. Много от стаите дори осигуряват достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжични стаи, сешоар, климатик, балкон / тераса, за да удовлетвори и най-изискания вкус. Идеални за забавление и релаксация, Hanoi Splendid Star Suite Hotel се намира в района Хоан Кием Област на Ханой. Разположен само на 0.0 km от центъра на града, гостите са добре разположени за да се насладите атракции и дейности на града. Освен това, от множество предложения за хотела можете да се много да се направи по време на престоя Ви.

Каквато и да е причината за посещението на Ханой, на Splendid Star Suite Hotel е идеалното място за една вълнуваща почивка далеч и вълнуващо. Splendid Star Suites Hotel се намира на тиха улица в старата част на Ханой, в рамките на 2 минути пеша от катедралата Свети Йосиф и езерото Хоан Кием. Модерните климатизирани стаи разполагат с безплатен Wi-Fi и персонален компютър. Снабдени с меко осветление, всички стаи са оборудвани с телевизор с плосък екран, DVD плейър и минибар. Някои стаи разполагат с голяма тераса с красив изглед към града.

Самостоятелните бани разполагат с душ. Splendid Star Suites Hotel се намира на 10 минути пеша от известния Water куклен театър и на 15 минути пеша от Dong Xuan Market. The Хо Ши Мин Мавзолея и Храма на литературата са на 15 минути път с кола. Велосипеди под наем и еднодневни екскурзии могат да бъдат организирани от туристическото бюро. На 24-часовата рецепция предлага съхранение на багаж и ежедневници. Splendid Star Suite Hotel се намира на тиха улица в старата част на Ханой, в рамките на 2 минути пеша от катедралата Свети Йосиф и езерото Хоан Кием.

Splendid Star Suite Hotel Hanoi е на 10 минути пеша от известния Water куклен театър и на 15 минути пеша от Dong Xuan Market. Модерните климатизирани стаи на Splendid Star Suite разполагат с безплатен Wi-Fi и персонален компютър. Снабдени с меко осветление, всички стаи в хотела са оборудвани с телевизор с плосък екран, DVD плейър и минибар. Някои стаи разполагат с голяма тераса с красив изглед към града. Самостоятелните бани разполагат с душ..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   splendid star suite hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165719
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930