Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2015 11:55 - Hanoi Aquarius Legend Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 867 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 11:04


 Самостоятелната баня е с душ. Осигурени са сешоар и ежедневно кошница с плодове. Aquarius Legend Hotel се намира на 5 минути пеша от Dong Xuan Market, Opera House и Виетнам исторически музей. Услуги на разположение включват автомобили и велосипеди под наем, туристическо бюро и билетни услуги. Компютри с безплатен интернет са на разположение за ползване от гостите. Изберете между традиционна местна или западната закуска. Намира се в Hotel Aquarius Legend Hotel и на 3 минути пеша от езерото Хоан Кием и водите куклен театър, Aquarius Legend Hotel предлага стаи на достъпни цени в близост до няколко търговски и заведения за хранене. Безплатен Wi-Fi е на разположение. Климатизирани стаи са оборудвани с кабелна телевизия, минибар и машина за чай / кафе. Осигурени са чай, мляко, както и разнообразие от сокове и плодове. Един чудесен 3-звезден хотел, Aquarius Legend Hotel предлага изискани автентични виетнамски стил настаняване.

Седейки в сърцето на историческо място, те също предлагат лесен достъп до пазаруване и хранене в Стария квартал. Да бъдеш сгушена в тих и спокоен район, той е чудесно място за бягство. Имотът се намира само на няколко крачки от езерото Хоан Кием, и малко повече ходене ще ви отведе до пазара Dong Xuan, Литературният Храма, Историческия музей във Виетнам, Музеят на виетнамското изкуство, и Хо Ши Мин Мавзолея. Идеалното място за двете бизнес и отдих туристи, Aquarius Legend Hotel е идеално място за престой. Aquarius Legend Hotel е един от най-популярните бутикови три звезди хотели в Ханой.

Удобно разположен в самото сърце на очарователна историческа, пазаруване, хранене Old Quarter. Езерото Sword (известен като езерото Хоан Кием на виетнамски), Water Puppet театър, местната църква е приблизително на не повече от три минути пеша. Opera къща и Dong Xuan пазар и Night пазар са само няколко крачки в рамките на 5 минути пеша безплатен бърз интернет, включително Wi-Fi - ADSL е осигурен в целия хотел и използват своя лаптоп или мобилен, за да бъде свързан към света на бизнеса и социална мрежа , Насладете се на нашия безплатен закуска, включваща както традиционни местни ястия и просто западната закуска.

Aquarius Legend Hotel е един от най-популярните бутик три звезди хотели в Ханой. Удобно разположен в самото сърце на очарователна историческа, пазаруване, хранене в стария квартал. Езерото Sword (известен като езерото Хоан Кием на виетнамски), Water Puppet театър, местната църква е приблизително на не повече от три минути пеша. Free Wifi интернет е осигурен в целия Aquarius Legend Hotel Ханой, използвайки вашия лаптоп или мобилен, за да бъде свързан към света на бизнеса и социалната мрежа. Насладете се на нашия безплатен закуска, включваща както традиционни местни ястия и просто западната закуска. Aquarius Legend Hotel Hanoi е най-добрият бутиков хотел.


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   aquarius legend hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165717
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930