Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2015 11:38 - Hanoi Fortuna Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 177 Коментари: 0 Гласове:
0



 Гостите могат да се насладят на гледане на сателитни канали на телевизора с плосък екран. Някои от климатизираните стаи включват хидромасажна вана и достъп до ВИП салона. Възможностите за забавления включват казино и нощен клуб. Гостите могат да се отпуснат в спа центъра с масаж. A фитнес център и бизнес център, са на разположение. Май Man Restaurant сервира китайски ястия. Разположен в центъра на Ханой, Hanoi Fortuna Hotel е на 10 минути пеша от Giang Vo изложбен център. Той разполага с 3 ресторанта и плувен басейн. Просторните стаи разполагат с минибар. Японската кухня е на разположение на император KTV Restaurant. Tiffin Coffee Lounge предлага закуска на шведска маса и предлага интернационална кухня и местни специалитети през целия ден.

Fortuna Hotel Hanoi е независим хотел за бизнес и отдих туристи, които очакват 5-звездни продукти и качество на международна услуга. Разположен сред оживения бизнес район, този хотел предлага удобно местоположение и отличен избор за вашето посещение в Ханой. Близки обекти струва да пробвате включват Храма на литературата, Ho Chi Minh музей, както и One Pillar Pagoda.

С 350 превъзходни стаи, гостите със сигурност ще откриете перфектния гнездото за своя престой. Има и нощен клуб, салон, и бар. Бизнес пътниците ще имат лукса на изпълнителен етаж, бизнес център и заседателни зали. За отдих, Fortuna Hotel Hanoi предлага фитнес център, басейн, масажи, както и зала за игри. Моля въведете вашите предпочитани дати и нашия онлайн формуляр за резервация представя направите резервация в Fortuna Hotel Hanoi. Удобно разположен в стратегически бизнес и финансов център на Ханой, независимо дали става дума за бизнес или за удоволствие, вие сте уверени в уникално Fortuna опит.

Както никой друг, Fortuna предлага последователен ангажимент на Asian гостоприемство на фона на съвременната западна настройка, която отразява културата и традициите на subtleness, деликатен обслужване и внимание към детайлите. Превишаване очакванията за днешния бизнес или отдих с пълен капацитет с удобства и пет-звездни стандартни услуги, е удоволствието и комфорта на 350 добре обзаведени стаи, 2 мултифункционални Бални зали и 6 заседателни зали всички оборудвани с най-новите технологични съоръжения и по-специално, на допълнително докосване на новообразуваните изпълнителни капиталови етажи - комфортен салон, специализиран персонал и персонализирани услуги.

Hanoi Hotel Fortuna е стратегически разположен в дипломатическия район, срещу посолството на САЩ и краткото разстояние до Австралия, Швеция, Китай посолство в Ханой. Тя е само на 30 минути път с кола от летището и на 3 минути път с кола от Giang Vo Международна изложба-панаир Centre. А наистина 4-звезден хотел за бизнес и отдих туристи, които очакват превъзходно обслужване и качество. Разположен сред оживения бизнес район, Hanoi Hotel Fortuna предлага удобно местоположение и отличен избор за вашето посещение в Ханой. С превъзходни стаи, предпочитан избор на място за хранене, обширни спа & фитнес съоръжения, басейн, KTV, център за електронни игри, то определено е идеално място за бизнес или за удоволствие..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   fortuna hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165721
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930