Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2015 11:48 - Hanoi Somerset Grand Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 187 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 11:04


 Той е на 22 километра от международното летище Noi Bai. С панорамна гледка към града, просторни помещения за настаняване разполагат дневни и трапезарии, както и напълно оборудвана кухня. Включена е и плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия, система за домашно забавление и вана. Добре обзаведени апартаменти предлагат пералня и DVD плейър. Увеселителният включват тенис корт, хидромасажна вана и сауна. Извисяващ се над очарователните френски, вдъхновени от старите квартали, Hanoi Somerset Grand Hotel предлага жилища на самообслужване с достъп до открит басейн и фитнес зала. В нея се помещават търговска част и ресторант с закуска на шведска маса.

Една разходка от езерото Хоан Кием, Somerset Grand Hanoi е на минута пеша от автогарата и на 10 минути пеша от жп гара Ханой. Хотелът разполага с бизнес център и може да осигури за гледане на деца и перални услуги. Тези международно управлявани настаняване с персонализирани услуги и обширни съоръжения са разположени в централната част, за да си бизнес пътувания, уикенд отстъпление, или разширени престой удобно и приятно. Заобиколен от най-голямата концентрация на търговията и бизнеса, резиденцията е идеален корпоративен жилища за живеещите в чужбина по задание на проекта или преместване.

Можете да се разходите в свободното си време, за да многобройните ресторанти, развлекателни площи, както и градски забележителности, намиращи се извън резиденцията. Има конгресен център, детска образователен център и търговски център на по-ниските етажи. Да бъдеш най-високата кула, всяко жилище предлага панорамна гледка към града. Насладете се на богатата култура на Ханой, докато живеят в просторен и комфортен самостоятелен апартамент с луксозни услуги и съоръжения, които желаете. За резервация в Somerset Grand Hanoi Serviced Residences, моля изберете датите на престоя Ви в нашия защитен онлайн формуляр за резервация. Somerset Grand Hanoi ви приветства напълно актуализиран опит.

Нашите наскоро реновирани апартаменти доставят съвременни удобства, които оставят нищо да се желае за днешните бизнес пътници. От наша освежена кухня и всекидневна стая с новоиздадени съвременни спални, всеки черти на нашия апартамент е била отново заснети с мисъл за вашия комфорт. Това международно успя Hanoi настаняване идва с персонализирани услуги и много възможности и е централно разположен, за да направите вашия бизнес пътувания, уикенд отстъпление или удължен престой удобно и приятно. Всяка от 185 напълно реновирани хотелски апартамент единици, от един до три спални оформления, е предназначена за отличителните вкусовете и нуждите на международния пътешественик. От наскоро реновирана хола и кухнята с качествени и модерни интериори тела, в спалнята, която идва с LCD телевизор с висока разделителна способност, Somerset Grand Hanoi апартаменти са отново заснети да направят престоя Ви удобен и комфортен.


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   somerset grand,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165189
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930