Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2015 06:42 - Hanoi Gia Bao Grand Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 179 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 10:38


 Международното летище Noi Bai е на 40 минути път с кола. Модерните стаи са обзаведени с класически мебели от тъмно дърво и паркет. Всяка от тях разполага с телевизор с плосък екран и приготвяне на чай и кафе. Осигурени са безплатен бутилирана вода и сейф. Гостите могат да се възползват от компютри с интернет достъп в лобито. Разположен в сърцето на Ханой Old Quarter, Hanoi Gia Bao Grand Hotel се намира на 150 метра от езерото Хоан Кием. Просторни стаи предлагат безплатен достъп до интернет и гледка към града, Red River или историческа Lo Su Street. Gia Bao Grand Hotel се намира на 3 минути пеша от Son Храм Нгок и Hanoi Opera House. Секретарски услуги са на разположение в бизнес центъра. Място за багаж се предлага на 24-часовата рецепция.

Този имот е добро за тези, които искат да разгледат града, е на пешеходно разстояние до много туристически атракции, включително Ngoc Son Temple, Hanoi Opera House, Thang Long Water Puppet Theater, и стария квартал на Ханой. Също така е само на 150 метра от известния Koan Кием езеро. Похвала модерен интериор и Западна архитектура, Gia Bao Grand Hotel предлага 35 стаи за гости с всички основни съоръжения на хотела да се гарантира най-добър комфорт. В 11-ия етаж разполага с релаксираща лоби, бар, и ресторант. Gia Bao Grand Hotel е идеалното място за тези, които търсят удобство и комфорт при гостуването си на Виетнам.

Gia Bao Grand Hotel е разположен точно в центъра на стария квартал в Lo Su Street. Това отнема само 2 минути по стъпка от хотела до езерото Хоан Кием и Thang Long Water Puppet Theatre Show. Gia Bao Grand Hotel са в рамките на 5 минути пеша из Ханой стария квартал и посещение на нощни пазари в Hang Ngang, Hang Дао Street. Заобиколен от много хотели, местни ресторанти, турагент, банки, магазини за сувенири, кафе, ... хотели също са удобни за много други туристически обект в непосредствена близост или с кола. Хотели са проектирани в модерен стил комбиниране с хубавото бутиков интериор. Всички стаи са чисти, приятни и удобни с дюшеме, Климатик, Кабелна плосък телевизор, IDD телефон, сейф, маса със столове, мини бар, голяма баня с пълни удобства, душ над вана и големи прозорци във всички стаи.

Безплатно високоскоростен Интернет (кабелен и Wi-Fi) са на разположение хотел чрез изчакване. Gia Bao Grand Suites намира точно в центъра на стария квартал в Lo Su Street. Това отнема само 2 минути по стъпка от хотела до езерото Хоан Кием и Thang Long Water Puppet Theatre Show. Gia Bao Grand Hotel е в рамките на 5 минути пеша из Ханой стария квартал и посещение на нощни пазари в Hang Ngang, Hang Дао Street. Да бъдеш с Gia Bao Grand Hotel Hanoi, ще бъде връчен предано от нашия професионален и опитен персонал. Във всички, че ще бъдат доволни и очаровани от елегантната и гостоприемството нека се чувстват нашия хотел 3 звезди като дом далеч от дома си! Gia Bao Grand Hotel Hanoi е проектиран в модерен стил комбиниране с хубавото бутиков интериор..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   gia bao grand hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165711
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930