Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2015 06:43 - Hanoi Hong Ha Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 177 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 10:38


 Това отнема 15 минути да карам до местните забележителности, включително Ba Dinh Square, Хо Ши Мин мавзолей и One Pillar Pagoda. A Fivi Mart се намира зад хотела. Всички стаи и апартаменти са с изглед към града, спот осветление и мебели от тъмно дърво на. A плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия, работно бюро и минибар са открити във всяка стая. Самостоятелен санитарен възел включва душ, сешоар, чехли и безплатни тоалетни принадлежности. Hanoi Hong Ha Hotel разполага с модерни, климатизирани стаи и апартаменти с безплатен Wi-Fi в сърцето на Ханой. На 300 метра от езерото Хоан Кием, тя разполага с ресторант, кафене и 24-часова рецепция. На 10 минути пеша от хотела е Dong Xuan Market. Гостите имат достъп до бизнес център и фризьорски салон в Хонг Ха. Трансфер до летището може да се организира срещу допълнително заплащане.

Хотелът разполага с туристическо бюро и предлага билетни услуги. Hong Ha е 3-звезден хотел плюс. Централно разположен, с класическа френска фасада и съвременен Виетнамски интериорен дизайн, Хонг Ha Hotel предлага очарователно нова алтернатива за Вашия престой в Ханой. Всички наши стаи и апартаменти са светли и топли, функционално обзаведени и оборудвани със съвременни стандартни съоръжения и удобства. Независимо дали пътувате по почивка или по работа, нашият фокус е винаги на вашите нужди. Ние предлагаме приятелски и любезен, но неусложнена услуга.

Верни на мотото "The Value Added хотел", нашите гости да плащат само за това, което те наистина искат: отлична локация, голяма услуга и Great Value. За туристи, които искат да вземат в гледки и звуци на Ханой, Hong Ha Hotel е перфектният избор. Центърът на града е само на 0,5 км, а до летището се стига за около 30 минути. Този модерен хотел се намира в непосредствена близост до популярни забележителности на града като например Музей на Виетнамското революция, Ben Chuong Duong, Centre Culturel Франсез де Ханой. Възползвайте се от богатството на ненадминатите услуги и удобства в Ханой. За удобството и комфорта на гостите, хотелът предлага безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часов рум-сервиз, съоръжения за инвалиди, Wi-Fi връзка в общите части, паркиране на автомобилите на гостите. 70 стаи, разпределени на 6 етажа осигуряват топла и приятна дом далеч от дома.

Съвременни удобства като достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, джакузи, стаи за непушачи, климатик могат да бъдат намерени в избрани стаи. Hong Ha Hotel е 3,5 звезден хотел. Централно разположен, с класическа френска фасада и съвременен Виетнамски интериорен дизайн, Хонг Ha Hotel предлага очарователно нова алтернатива за Вашия престой в Ханой. В близост до Операта, Hilton Hotel, 3 минути пеша до езерото Хоан Кием. Всички наши стаи и апартаменти са светли и топли, функционално обзаведени и оборудвани със съвременни стандартни съоръжения и удобства. Независимо дали пътувате по почивка или по работа, нашият фокус е винаги на вашите нужди. Hong Ha Hotel осигурява лесен и внимателен, но неусложнена услуга..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   hong ha hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165745
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930