Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2015 06:38 - Hanoi La Suite Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 1055 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 10:36


 5-звезден хотел се стига лесно от летището. С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. Предлагането на гостите на хотела добрите услуги и широка гама от удобства, Hanoi La Siesta Hotel и Spa се ангажира да гарантира, че вашият престой е възможно най-комфортно. Докато настаняване в този чудесен хотел, гостите могат да се насладят на безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, експресно настаняване / напускане, съхранение на багаж. Атмосферата на Hanoi La Siesta Hotel и Spa се усеща във всяка стая. достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, събуждане, стаи за непушачи, климатик, са само някои от съоръженията, които могат да бъдат намерени в целия имот. Хотелът разполага с множество уникални възможности за отдих, като например фитнес зала, спа, масаж. Удобно разположен в стария квартал, Hanoi La Suite Hotel е идеалното място, от което можете екскурзии в Ханой. Само 31.2 km далеч, това 3. Hanoi La Siesta Hotel и Spa е идеално място за престой за туристи, търсещи чар, комфорт и удобство в Ханой. Hanoi La Siesta Hotel & Spa предлага селекция от уютни стаи и апартаменти с безплатен Wi-Fi в Ханой. Отличаващ се със собствен ресторант, хотелът разполага с 24-часова рецепция. Хотелът се намира на 300 метра от Стария град Gate, на 500 метра от Son Храм Нгок и Dong Xuan Market.

Международното летище Noi Bai е на 21 километра. Всяка стая разполага с плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия, сейф, електрическа кана и минибар. A кът за сядане и самостоятелна баня с вана, душ и сешоар е включена. Гостите имат достъп до туристическо бюро, билетни услуги и общ салон. A бар също е на разположение. Този съвсем нов 3,5-звезден La Suite Hotel & Spa е разположен в сърцето на Ханой стария квартал, в близост всичко необходимо за престоя си като ресторанти, местни пазари, магазини за сувенири, банки, туристически агенти ..

Стаите в La Suite Hotel & Spa се насочи към асансьора и equipt с климатик, PC свързване към интернет вътре всяка стая, безплатно ползване на WIFI и кабелен интернет са на разположение в целия хотел. Всички стаи са с отворен прозорец, за да може на свеж въздух с хубава гледка към града. Нашите елегантност и приятелски персонал са винаги на ваше разположение. Ресторант Peace Моментът сервира двете азиатски & западняк храни и пие най-много разумна цена за вътрешни само гост. Ние нямаме Масаж услуги (Food & тяло Масаж) в La Suite Hotel & Spa на земята с много специални оферти с перфектно обслужване..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   la suite hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165254
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930