Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2015 06:37 - Hanoi Posh Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 288 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 10:36


 Този модерен хотел се намира в непосредствена близост до популярни забележителности на града като например Dong Xuan Market, стария квартал, Музей на независимостта. Възползвайте се от богатството на ненадминатите услуги и удобства в Ханой. Гостите на хотела могат да се насладят на място функции, като безплатно Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, експресно настаняване / напускане, съхранение на багаж. Стандартът на хотела е съобразен с най-високите изисквания за комфорт и удобство.

В някои от стаите, гостите могат да намерят достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, събуждане, стаи за непушачи, климатик. Освен това, от множество предложения за хотела можете да се много да се направи по време на престоя Ви. Когато търсите удобно и комфортно място за настаняване в Ханой, направи Posh Hotel вашия дом далеч от дома. Ако това, което търсите е удобно разположен в Ханой, не се колебайте 
Hanoi Posh Hotel. Вълнуващият център на града е само на 0.2 Km от хотела. Работа с 24-часова рецепция, Posh Hotel е разположен удобно в рамките на 50 метра от най-известните Dong Xuan пазар и Long Bien мост. Безплатен Wi-Fi достъп е на разположение в целия хотел и паркинг се осигурява без допълнително заплащане.

Снабдени с гардероб и паркет, просторни климатизирани стаи са оборудвани с плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия, минибар, електрическа кана и кът за сядане. Самостоятелните бани разполагат със сешоар, душ с топла вода съоръжение и безплатни тоалетни принадлежности. Някои стаи разполагат с вана и предлагат гледка към града. Персоналът на Posh Hotel може да помогне с съхранение на багаж, пране и велосипеди / коли под наем. Резервации на забележителности екскурзии, еднодневни екскурзии и пътувания могат да бъдат направени в туристическото бюро.

Летище трансфер и транспортни услуги са на разположение срещу допълнително заплащане. Предлагащ изглед към Стария град, ресторантът в къща в горната част на сградата функционира между 7:00-9:00 дневно, обслужващи вкусни ястия за закуска. Хотелът предлага 30 красиви стаи с асансьор и ресторант. Този голям ресторант, в горната част на сградата със стъклени повърхности преглежда до стария квартал улиците, се considerred като най-доброто място да се насладите на закуска всяка сутрин. Ние също така предоставя обяд и вечеря (Vietnames или западен стил) от само $ 4-голямата част от цената на стаята е включена закуска, в стаята безплатни напитки и 24 безплатен безжичен интернет достъп. Много от 30 индивидуално декорирани стаи и апартаменти в хотел Posh имат фантастична гледка към стария град, или балкона, и варират по размер от единично настаняване на големи фамилни стаи кетъринг за до 4 души, което ни прави чудесен избор, ако сте на път соло, с приятели или с деца и роднини.

Медения месец е предназначена за младоженци (с безплатни торти, шампанско, персонализирани цветя, и други удобства) Операционни с 24-часова рецепция, Posh Hotel е разположен удобно в рамките на 50 метра от най-известните Dong Xuan пазар и Long Bien мост. Безплатен Wi-Fi достъп е на разположение в целия хотел и паркинг се осигурява без допълнително заплащане. Снабдени с гардероб и паркет, просторни климатизирани стаи са оборудвани с плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия, минибар, електрическа кана и кът за сядане. Самостоятелните бани разполагат със сешоар, душ с топла вода съоръжение и безплатни тоалетни принадлежности. Някои стаи разполагат с вана и предлагат гледка към града. Персоналът на Posh Hotel може да помогне с съхранение на багаж, пране и велосипеди / коли под наем. Предлагащ изглед към Стария град, ресторантът в къща в горната част на сградата функционира между 7:00-9:00 дневно, обслужващи вкусни ястия за закуска. Posh Hotel се намира на 5 минути пеша от известния езерото Хоан Кием, а международното летище Noi Bai е приблизително 35 км..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   posh hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165753
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930