Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2015 06:36 - Hanoi Rising Dragon Legend Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 187 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 10:35


 Съоръженията и услугите предлагани на всички съществени приятен престой Rising Dragon Legend Hotel. Безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часов рум-сервиз, съоръжения за инвалиди, Wi-Fi връзка в общите части, паркинг някои от съоръженията, които отличават Rising Dragon Legend Hotel от останалите хотели в града са само. Насладете се на висококачествени удобства по време на престоя си тук. Някои стаи включват достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, стаи за непушачи, климатик, балкон / тераса, при условие да помогне на гостите да релаксирате след дългия ден.

Освен това, от множество предложения за хотела можете да се много да се направи по време на престоя Ви. Превъзходните си удобства и отличното си местоположение изгряващото Dragon Legend Hotel е добър избор, от който да се насладите на престоя си в Ханой. Разположен на 2 минути пеша от езерото Хоан Кием, Rising Dragon Legend Hotel предлага семпло обзаведени, климатизирани стаи. Идеални за забавление и релаксация, 
Hanoi Rising Dragon Legend Hotel се намира в Хоан Кием окръг - стария квартал на площ от Ханой. Оттук гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град може да предложи. Посетителите на хотела могат да се насладят на турнета най-известните забележителности на града: Thang Long Water Puppet Theatre, ОКА Go Улица, 87 Ма май. Лаптопи могат да се наемат безплатно. С участието на дюшеме и остъклена баня с душ, стаи също са оборудвани с телевизор с плосък екран със сателитни канали и минибар.

Осигурен е и има сейф. Съоръжения за гости в Rising Dragon Legend включват съхранение на багаж и кола или велосипеди под наем. Могат да бъдат организирани в рамките Tours Ханой, както и да Сапа и залива Ха Лонг. Той е на 10 минути път с кола до Red River Boat и на 20 минути път с кола до международното летище Noi Bai. ЖП гара Ханой е на 1 километър. Ресторантът на място сервира ежедневна закуска на шведска маса. Местни и международни ястия се предлагат, както и обслужване по стаите. Разположен в сърцето на Ханой, древна Hang Бъдете улица все още пази красотата на една стара култура и имидж на Ханой, на която Rising Dragon Legend Hotel с над 25 просторни стаи в западен стил дизайн се появиха като елегантен и луксозен перлен разкрасяващи очарователен на улицата.

Освен това, моделът са издълбани именно на мебели от естествено дърво в съответствие с рафинирани завеси и чисто копринено бельо ще ви направи лесно да попаднат в сладък и спокоен сън. Rising Dragon Legend Hotel се намира в центъра на Ханой стария квартал и от бутиков хотел, гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град атракции и забележителности, като Thang Long Water Puppet Theatre, езерото Хоан Кием, нощни барове и ресторанти , Rising Dragon Legend Hanoi предлага висококачествени услуги и широка съоръжения, които носят най-комфортния престой на посетителите. Гостите на Rising Dragon Legend могат да се насладят функции на място като трансфер до летището, паркинг, велосипеди под наем, екскурзии, бизнес център. Атмосферата на хотела се усеща във всяка стая: телевизор, халати, достъп до интернет, балкон / тераса, вана са само част от удовлетвори и най-изискания вкус..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   rising dragon legend hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165735
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930