Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2015 12:17 - Hanoi Golden Sun Suites Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 213 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 10:43


 Добре kempt среда и близостта му до Hang Ngang Hang Дао, Музей на независимостта, Стар Квартал дам на този хотел особен чар. Възползвайте се от богатството на ненадминатите услуги и удобства в Ханой. За да назовем само няколко от съоръженията на хотела, има безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, съхранение на багаж, Wi-Fi връзка в общите части. Всички стаи се отличават с грижливо замислени удобства, което гарантира неповторимо усещане за комфорт. Хотелът предлага отлично разнообразие от развлекателни съоръжения като спа, масаж. С идеално местоположение и несравними удобства, Golden Sun Hotel Suites хитове на място в много отношения. Разположен само на 150 метра от езерото Хоан Кием, Golden Sun Hotel Suites предлага 24-часова рецепция и безплатен частен паркинг на място. Построен през 2013 г., Hanoi Golden Sun Suites Hotel е важно допълнение към Ханой и идеално място за туристи. Определете 1.2 км от вълнението на града, този 3-звезден хотел с отлично местоположение и осигурява достъп до най-големите забележителности на града. Хотелът разполага с модерни стаи с безплатен Wi-Fi.

Обзаведени с вкус в земни тонове, стаите на Golden Sun Hotel Suites разполагат с телевизор с плосък екран с кабелни канали, минибар и самостоятелен санитарен възел. Всички стаи разполагат с големи прозорци или изглед към града. Ежедневно се сервира закуска на шведска маса в открит стил. Ресторантът на хотела сервира виетнамски и Западна храна. Golden Sun Hotel Suites е на 1 километър от храма на литературата и на 2 км от Хо Ши Мин Мавзолея. Международното летище Noi Bai е на 45 минути с кола. Въоръжени с горяща страст да служи гостите, които желаят да останат в най-луксозния, удобен и напълно съвременна пространството с перфектно качество на обслужване от страна на персонала, който ще направя всичко, и всичко по силите си, за да направят престоя ви по-приятно и запомнящо се. Поради тези причини Golden Sun е роден. Разположен в сърцето на Ханой Стария квартал на историческия Hang Quat Street, ние сме близо до Нощния пазар, на хвърлей от известния езерото Хоан Кием и в близост до много други изкушения на традиционната Ханой. The Golden Sun Suites е перфектният избор за Вашия престой в и откриване на недвижими Ханой.

Нашият очарователен хотел хармонично съчетава топло гостоприемство виетнамски с модерни удобства, професионално, грижовен и услужлив персонал и пълен туристически услуги на всички, на достъпна цена. Хотелът разполага с добре обзаведени стаи, включително: луксозна двойна / двойна стая, Екзекютив стая и 5 преходни стаи, за да се поберат на семейства с тийнейджъри. Всички стаи разполагат с нито един голям външен прозорец или град гледка и са оборудвани с модерни бани. Стаите са оборудвани с дневни безплатни бутилки минерална вода, сезонни пресни плодове, мини-бар, дневен зарибени удобства, чисти кърпи и цветя. Надяваме се, че ви харесва нашите супер тихи, просторни стаи с невероятно меки възглавници и завивки, където можете да се отпуснете след дълъг ден в разглеждане на забележителности.

 Хотелът предлага също допълващ горещ бюфет всяка сутрин в Conner Bar & Cafй на партерния етаж. Разположен само на 150 метра от езерото Хоан Кием, Golden Sun Hotel Suites предлага 24-часова рецепция и безплатен частен паркинг на място. The Golden Sun Suites Hotel разполага с модерни стаи с безплатен Wi-Fi. Обзаведени с вкус в земни тонове, стаите на Golden Sun Hotel Suites разполагат с телевизор с плосък екран с кабелни канали, минибар и самостоятелен санитарен възел. Всички стаи предлагат гледка към града..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   golden sun suites hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165730
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930