Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2015 12:12 - Hanoi Larosa Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 235 Коментари: 0 Гласове:
0



 Хотелът се намира само на около 300 метра от Храма на литературата и на 700 метра от Хо Ши Мин Мавзолея. Стаите в La Rosa Hanoi Hotel са оборудвани с удобни легла, минибар и плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия. Те са с вана или душ в самостоятелната баня. Осигурени са и безплатни тоалетни принадлежности. Удобно разположен в Ханой, Hanoi La Rosa Hotel е идеалното място, от което можете да този оживен град. Хотелът се намира на 0. Hanoi Larosa Hotel се намира само на 50 метра от жп гара Трън Quy Cap. Той предлага комфортни стаи, безплатна закуска на шведска маса и безплатен Wi-Fi в целия хотел.

Хотелът се намира на 35 минути с кола от международното летище Noi Bai и на 1 км от езерото Хоан Кием, Dong Xuan пазар и Hanoi Old Quarter Centre. 8 км от центъра на града и осигурява достъп до важните градски съоръжения. Не по-малко е изключителна в хотела и лесен достъп до безбройните забележителности на града, като например Южна Gate, Van Mieu - Quoc Ту Giam, Ly Тай Emporor Monument. В Hanoi La Rosa Hotel, отличното обслужване и широка гама удобства допринасят за Вашия незабравим престой. Подбор на съоръжения от най-висока класа като асансьор, бизнес център, заседателни зали, ресторант, екскурзии може да се насладите в хотела. Hanoi La Rosa Hotel е дом на 72 спални. Всички са стилно обзаведени и са много, дори да предостави такива удобства като телевизор, кът за сядане, халати, сейф за лаптоп, тоалетни принадлежности.

Хотелът разполага с множество уникални възможности за отдих, като например масаж, фитнес център. Насладете се на несравнимото качество на услугите и престижното местоположение на La Rosa Hanoi Hotel. Hanoi Larosa хотел е разположен в сърцето на Ханой. Това отнема само няколко крачки до Трън Quy Cap жп гара, на около 5 минути пеша до Храм на литературата, на 10 минути пеша до езерото Хоан Кием, Hanoi Old Quater. Проектиран от Европейската класическа архитектура, 72 красиви стаи са обзаведени с всичко необходимо, за да се гарантира вашия престой ще бъде едно приятно изживяване, което включва безплатен високоскоростен интернет. За да се облекчи вашето тяло и ум, Larosa Hotel разполага с елегантен спа център, който разполага с набор от уникални терапии за смесване на съвременни и древни техники. С повече туристи, които искат да запазят своите упражняване съчетания по време на път, Hanoi La Rosa Hotel също така предлага фитнес център, оборудван с най-съвременна техника. Конферентната зала разполага с щедри предварително функция зона и идват в комплект с аудио-визуална техника..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   larosa hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 164322
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031