Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2015 12:11 - Hanoi Quoc Hoa Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 201 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 10:41


 Снабдени с безплатен Wi-Fi и климатизирани стаи са оборудвани с класически мебели от дърво и неутрални нюанси. Те идват със сешоар, кабелна телевизия и 24-часов рум-сервиз. През свободното си време гостите могат да се насладят на релаксиращи масажи или да се потопят в хидромасажната вана. Персоналът може да осигури консиерж услуги и да присъстват, за да пътуват и бизнес нужди. Ресторант Quoc Hoa предлага вкусна Западна и виетнамски ястия, приготвени от обучен главен готвач. На 2-та бара предлагат релаксиращи настройки за след-хранене напитки. Разположен в стария квартал на Ханой, Hanoi Quoc Hoa Hotel е на 2 минути пеша от живописния езерото Хоан Кием и заобиколен от оживени магазини. Той разполага с ресторант, 2 бара и фитнес съоръжения. Quoc Hoa Hotel се намира на 10 минути с кола от популярните атракции като Хо Ши Мин Мавзолея и One Pillar Pagoda. The Quoc Hoa Hotel е в експлоатация от 1991 г.

Тя е една от първите частни, бутикови хотели, за да отворят вратите си в Ханой. Намира се в стария квартал, хотелът е в близост до Операта и езерото Хоан Кием, което го прави идеално разположен за разглеждане на града. Работата по проекта е такава, че хотелът предлага автентична Виетнамски опит. Определете над осем етажа, има 55 стаи общо. На място съоръжения включват бизнес център и конферентна зала, фитнес център и сауна, ресторант и бар, търговска зона, 24-часов рум-сервиз, широколентов достъп до Интернет, и обиколи информация. За да продължите с резервация в Quoc Hoa Hotel, моля, въведете вашето пристигане и заминаване в актуална нашия защитен онлайн формуляр. Когато Quoc Hoa открита за бизнес през 1991 г.

той е един от първите частни хотели, експлоатирани в Ханой. От доста скромно начало той е нараснал и се отглеждат, най-скоро (началото на 2005 г.) възобновяване като истински четири-звезден бутиков хотел в самия център на Стария част на Ханой. The Quoc Hoa Hotel е разположен в "Old Quarter" право в сърцето на Ханой, в близост до езерото Хоан Кием и великолепната опера. Докато удобното си местоположение вас, но на кратка разходка до цялата дейност на Стария квартал листа, може да откриете себе не се заблудим доколкото всичко е само на няколко крачки. И не е нужно да погледнем в звезда плака, за да видите, че този хотел е в различна галактика на повечето от неговите съседи в близост. Мрамор фоайе, портиер в сърцевина каска и персонала носите елегантни сини AO подиум (виетнамски народна носия) сме силен намек..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   quoc hoa hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165764
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930