Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2015 12:15 - Hanoi Tirant Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 234 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 10:42


 С главните забележителности на града като Cau Go Street, 87 Ма май, Hang Ngang Hang Дао в непосредствена близост до, посетителите на хотела просто ще харесат разположението му. Възползвайте се от богатството на ненадминатите услуги и удобства в Ханой. Гостите на хотела могат безплатно Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум сервиз, съоръжения за инвалиди, Експресна регистрация настаняване / напускане. Стъпка в една от 80 уютни стаи и избяга от стреса на деня с широка гама от удобства като достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, събуждане, джакузи, стаи за непушачи, които могат да бъдат намерени в някои от стаите. Една разходка от езерото Хоан Кием, Tirant Hotel предлага елегантни стаи с безплатен Wi-Fi и телевизори с плосък екран. Реновиран през 2014, Hanoi Tirant Hotel гарантира на гостите дали в Ханой за бизнес или за удоволствие приятен престой. Центърът на града е само на 0.0 Km, а до летището се стига за около 35 минути. Разположен в историческия Стар квартал, тя разполага с ресторант и туристическо бюро. Приятни климатизирани стаи разполагат с класически дървени мебели и подови настилки. Гостите имат използването на сейф, хладилник и електрическа кана. Стъклени ламперия бани имат душ с топла вода.

Гостите могат да разгледат Ханой с помощта на бюрото за туристически обиколки и транспортните услуги е предвидено. Персоналът може да помогне с бизнес, така и за гледане на деца нужди. А гама от местни и международни ястия се предлага в ресторанта Tirant му. Храната може да се сервира в стаите. Tirant Hotel се намира на 800 метра от Opera House и на 7 минути път с кола от жп гара Ханой. Той е на 50 минути с кола от международното летище Noi Bai

The Hanoi Tirant хотел, нова красива ориенталски хотел в центъра в Ханой, съчетава ориенталски луксозни помещения за настаняване с интуитивно обслужване. Открийте най-много забавни щрихи ни определящи далеч, далеч един от друг от останалите бутикови хотели в стария квартал на квартал на Ханой. В идеалния случай мястото, сгушена между Ханой старинната улица и центъра на Ханой туристическа атракция 36, хотелът предлага на гостите Tirant истински град опит без да се налага. Нашите гости могат да се насладят на най-известните забележителности просто близки от хотела, като например, езерото Хоан Кием (два минути ходене); из операта, Вода куклен театър, Ho Chi Minh мемориален комплекс, Военния музей и Храма на литературата или езерото Хоан Кием; на изгодни цени в Dong Xuan пазар и опит, които пазаруват в оживения атмосфера на Стария град или прекарват следобед се разхождат покрай бреговете на близките езера изглеждат. Tirant Hotel е бутиков хотел с идеално местоположение на Gia Ngu Стрийт - сърцето на Ханой, е на кратка разходка до известния езерото Хоан Кием (само две минути), красив architech на катедралата Grand, опера и очарователно парче от векове - стария живот в Ханой. Tirant Хотелски услуги 38 добре оборудвана стая за гости & Suites с 4 вида diffirent като Classic, Deluxe, изпълнителен & Suite. Всяка една от тези стаи е елегантно обзаведена, комбинация от elegence и стил..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   tirant hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165747
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930