Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2015 12:27 - Hanoi Bao Khanh Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 292 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 10:18


 Всяка единица разполага шумоизолирани прозорци, LCD TV, сейф, както и безплатен достъп до интернет като стандарт. Ресторантът в хотела предлага вкусни бюфет стил обяд и вечеря с менюта, вариращи от китайски и виетнамски ястия за вкусен морски блюда. С Кием езерото Хоан толкова близо, отпуснете и да развивам в бара през нощта и да вземат в изящните гледка към езерото. Идеално разположен в сърцето на Hanoi`s Old Quarter, Bao Khanh Hotel се намира в непосредствена близост до езерото Хоан Кием, храма Ngoc Son и търговски и бизнес центрове.

Bao Khanh предлага просторни и комфортни стаи за гости, които включват сателитна LCD TV и безплатен достъп до интернет. Повечето стаи са с изглед към езерото Хоан Кием и градския живот. Останалите съоръжения включват бизнес център и заседателни зали. Удобни за някои от най-желаните атракции в Ханой, тази премия бутикови помещения за настаняване предлага крайната точка за опознаване на чудесата на този град. Идеално разположен, 
Hanoi Bao Khanh Hotel седи на една от 36 световно известни древни улици и не е далеч от центъра на града. На 56 реновирани стаи са красиво обзаведени с интересна смесица от изискани антики и модерно обзавеждане за удобства на гостите. Bao Khanh Hotel предлага също трансфер от жп гара Ханой и може да организира летищен трансфер при заявка. Ресторант Bao Khanh, разположен на първи етаж, предлага американска закуска на шведска маса и богат избор от напитки. Всички стаи са обновени и добре обзаведени стаи с модерен стандарт на удобства като: климатик, телевизор, директна телефонна линия, безплатен интернет достъп, мини бар, автоматичен нагревател, сешоар, халат за баня, здравето баланс ... т.н.. Намира се на 9-ия етаж, 24/24 Bao Khanh Hotel Restaurant е идеално място за европейски, азиатски и виетнамски специалитети.

Други удобства на хотела включват сауна и massage.This е идеален за уморения изпълнителната или уморени посетителят иска да се отпуснете. Освен това, неговата също има конферентни зали могат да се настанят до 25 души. Разположен на брега на езерото Хоан Кием - център на Ханой, Bao Khanh Hotel е идеално място за туристи, идващи в Ханой с 3-звезден стандарт. Ще се насладите на моменти на свежест и романтика се разхождат около езерото Хоан Кием. В допълнение; известните улици на коприна, занаяти и други традиционни ястия са стриктна посещават места, на всички посетители. Особено, че е лесно да получите достъп до телекомуникационни перфектни, финанси, банки, авиокомпании и туристически услуги.

Bao Khanh Hotel Hanoi наистина създава комфортен, удобен чувство и впечатляващи спомени по време на престоя Ви. Bao Khanh Hotel - 3-звездния хотел международната подкрепя исканията на всички клиенти с 56 стаи, включително стандартни стаи, луксозни стаи, луксозни стаи, луксозни стаи и стаи със самостоятелен санитарен в Bao Khanh Ханой..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   bao khanh hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165248
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930