Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2015 12:08 - Hanoi Church Boutique Hotel Nha Tho
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 219 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 10:43


 Dong Xuan пазар е на 10 минути пеша. Снабдени с дюшеме, климатизирани стаи разполагат с телевизор с плосък екран с кабелни канали, машина за кафе / чай и минибар. Самостоятелната баня разполага с вана или душ, заедно с халати за баня, чехли и тоалетни принадлежности. Ресторант Church Boutique Hotel предлага местни ястия, наред с виетнамски международни изкушения. In-трапезария е възможно. Гостите могат да ползват бизнес центъра, или да организират пътуване в туристическото бюро. Разположен в сърцето на стария квартал на Ханой, този бутиков хотел се намира на 5 минути пеша от Thang Long Water Puppet Theatre и езерото Хоан Кием. Той предлага стилни стаи с безплатен съвременните Wi-Fi достъп. Hanoi Church Boutique Hotel Nha Tho се намира на 5 минути пеша от The HUC мост и храма Ngoc Son. Те също могат да се отправят към 24-часовата рецепция за съдействие при съхранение на багаж, пране и транспортира под наем. Ако това, което търсите е удобно разположен в Ханой, не се колебайте Church Boutique Hotel Nha Tho - Сайтът се поддържа от H & K Осия. Само 25.

километра, този 3.5-звезден хотел може да бъде лесно достъпен от летището. Също така в близост до катедралата са Ханой, Le Thai да Мавзолей, Nha Tho. В Church Boutique Hotel Nha Tho - Сайтът се поддържа от H & K Осия, отличното обслужване и широка гама удобства допринасят за Вашия незабравим престой. Безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум сервиз, съхранение на багаж, Wi-Fi връзка в общите части са само част от съоръженията, които отличават Church Boutique Hotel Nha Tho - Сайтът се поддържа от H & K Hos освен други хотели в града. Атмосферата на Church Boutique Hotel Nha Tho - Сайтът се поддържа от H & K Hos се усеща във всяка стая.

достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, стаи за непушачи, климатик, балкон / тераса са само някои от съоръженията, които могат да бъдат намерени в целия имот. Центърът на католицизма в Ханой е красиво разпадащата неоготически, Катедралата Св Йосиф. Построен през първите дни на колонията, за сметка на по-почитан пагода, че е била разрушена в името на мисията civilisatrice Франция, ул Йосиф отвори врати за поклонници през 1886 г. Много от сградите в и около района са построени в служба на катедралата в края на 19 век. Построен като презвитерите Къща, хотелът е бил един от първите edifications на катедралата стария квартал на - се превръща в хотел през 2002 г. се превръща в образец за хотели, които последваха.

Десет години по-късно, след като са преминали обновяването долар на няколко милиона, това е старата част на най-новия бутиков хотел. Първоначалната Църква Boutique Hotel Nha Tho е светилище на разкошна трапезария, и по-разгулно релаксация, от сърцето на Стария град. Идеални за забавление и релаксация, Church Boutique Hotel Nha Tho - управляван от H & K Hos се намира в езерото Хоан Кием площ от Ханой. Само на 25 км, този 3.5-звезден хотел може да бъде лесно достъпен от летището. Възползвайте се от богатството на ненадминатите услуги и удобства в Church Boutique Hotel Nha Tho. Church Boutique Hotel Nha Tho разполага с 35 стаи, които са обзаведени с вкус да предоставят удобства като сешоар, климатик, сателитна / кабелна телевизия, всекидневник, безплатна минерална вода..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   church boutique hotel nha tho,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165175
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930