Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2015 12:26 - Hanoi Golden Sun Palace Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 1159 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 10:17


 Международното летище Noi Bai е на 45 минути с кола. Стаи в колониален стил са климатизирани и разполагат с телевизор с плосък екран с кабелни канали, минибар и гардероб. Самостоятелната баня разполага с душ, тоалетни принадлежности и сешоар. Е предвиден рум сервиз. Гостите могат да се хранят Conner Bar & Cafй, където виетнамски и международни ястия са на разположение. Hanoi Golden Sun Palace Hotel се намира на 5 минути пеша от забележителности като езерото Хоан Кием, The HUC мост и водите куклен театър. Той разполага с 2 заведения за хранене, бизнес център и безплатен Wi-Fi достъп. В старата част на Ханой, хотелът се намира на 10 минути с кола от Ba Dinh Square, One Pillar Pagoda и Хо Ши Мин Мавзолея. Закуска се сервира тук.

Алтернативно, закуски и напитки могат да бъдат намерени в салона на втория етаж. 24-часова рецепция Golden Sun Palace може да помогне с транспорт до летището, обмяна на валута или пералня. Място за багаж, продажба на билети, тъй като, както може да бъде монтирана от туристически услуги. Най-новият бутиков хотел Ханой съчетава модерна архитектура и разполага с традиционен виетнамски стил в 29 уютно обзаведени стаи. Разположен в сърцето на Ханой Стария квартал на историческия Hang Quat Street, това е на кратко разстояние пеша до Market езерото Хоан Кием Night, Вода куклен театър и много други изкушения на традиционната Ханой. The Golden Sun Palace е вашият идеален избор да останат и да откриете истинското Ханой. Нашият очарователен хотел хармонично съчетава топлото гостоприемство виетнамски с нашите съвременни удобства, професионално, грижовни, любезен персонал и пълни туристически услуги всички на достъпна цена.

Отворен през януари на 2013 г., The Golden Sun Palace е проектиран да се поберат дори и на най-претенциозните гости с stafff, че ще направя всичко, и всичко по силите си, за да сте сигурни Вашия престой в приятна, уникална и удовлетворяващо. Безплатни лаптопи и безжичен интернет се предоставят цялата територия на хотела, заедно с ежедневните безплатни бутилки минерална вода, сезонни пресни плодове, мини-бар, дневен зарибени удобства, меки, чисти кърпи и цветя. Насладете се на нашите супер тихи, просторни стаи с невероятно меки възглавници и завивки, където можете да се отпуснат след дълъг ден в разглеждане на забележителности. Всички наши двойни стаи и фамилни стаи са определени с цар големина легла, напълно подходящ да Ви осигурим с чудесен сън, след като си приключения, Релакс на срещнат хора на ваше удобство в нашия салон на 2-ри етаж или в Conner Bar & Cafй обекта на нивото на земята, където ще получите допълнителна топла закуска от хотела всяка сутрин.

Чисто новият Golden Sun Palace Hotel ще бъде отворен в 1-во-новият бутиков хотел Jan 2013 Ханой комбайна модерна архитектура и разполага с традиционен виетнамски стил в 29 уютно обзаведени стаи. Golden Sun Palace Hotel се намира в сърцето на Стария град Ханой на историческа на Hang Quat Street, това е на кратко разстояние пеша до Нощния пазар, езерото Хоан Кием, Вода куклен театър и много други изкушения на традиционната Ханой. The Golden Sun Palace Hotel е вашият идеален избор да останат и да откриете истинското Ханой. Нашият очарователен хотел хармонично съчетава топлото гостоприемство виетнамски с нашите съвременни удобства, професионално, грижовни и приятелски настроен персонал и пълни туристически услуги всички на достъпна цена. Golden Sun Palace е най-добрият бутиков хотел.


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   golden sun palace hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165742
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930