Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2015 12:10 - Hanoi May De Ville Legend Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 233 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 10:44


 За градски забележителности и атракции, няма да се наложи да потърсите далеч, тъй като хотелът се намира в непосредствена близост до Hang Ngang Hang Дао, Музей на независимостта, 87 Ма май. Предлагането на гостите на хотела добрите услуги и широка гама от удобства, May De Ville Legend Hotel се ангажира да гарантира, че вашият престой е възможно най-комфортно. Подбор на съоръжения от най-висока класа като безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часов рум-сервиз, Wi-Fi в стаята услуга общите части, трансфер летище може да се ползва в хотела.

May De Ville Legend Hotel е дом на 28 спални. Всички те са обзаведени с вкус и много дори да осигурят такива удобства като достъп до интернет - безжичен интернет достъп -, безжична (безплатен), стаи за непушачи, климатик, отопление. През деня можете да се насладите на отпускащата атмосфера на стаята за игри. Превъзходните си удобства и отличното си местоположение правят май De Ville Legend Hotel е добър избор, от който да се насладите на престоя си в Ханой. 
Hanoi May De Ville Legend Hotel намира в стария квартал, Hanoi, е популярно място за туристи. Само 0.2 км от центъра на града, стратегическото местоположение на хотела гарантира на гостите могат бързо и лесно да достигнат до много местни атракции. Удобно разположен в Хоан Кием област - стария квартал, май De Ville Legend Hotel е идеалното място, от което можете екскурзии в Ханой. Хотелът се намира на 0.2 км от центъра на града и осигурява достъп до важните градски съоръжения. Не по-малко е изключителна в хотела и лесен достъп до безбройните забележителности на града, като Hang Ngang Hang Дао, Музей на независимостта, 87 Ма май.

Съоръженията и услугите предлагани на всички съществени приятен престой май De Ville Legend Hotel. Гостите на хотела могат да се насладят функции на място като пералня обслужване по стаите, семейна стая, екскурзии, магазини в хотела, / банкетна зала. Всички стаи се отличават с грижливо замислени удобства, което гарантира неповторимо усещане за комфорт. Пълният списък от съоръжения за отдих е достъпен в хотела и включва игрална зала. May De Ville Legend Hotel е идеално място за туристи, търсещи чар, за, комфорт и удобство в Ханой престой.

May De Ville Legend Hotel се намира в сърцето на Ханой стария квартал, само на една пресечка от Кием езерото Хоан, на пешеходно разстояние от централния бизнес район и по-големите местни атракции. Може De Ville Hotel отразява както дългогодишен безупречен елегантността на Ханой както и бързите промени метене на града през последните години. Характеристиките включват близо 50 добре обзаведени стаи с изглед към града, удобства като многоканален LCD телевизор, в стаята лично лаптоп, безплатен достъп до интернет, директна телефонна линия, климатик, машина за чай и кафе, сейф и много други..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   may de ville legend hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 164320
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031