Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2015 12:30 - Hanoi Crowne Plaza West Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 385 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 10:22


 Crowne Plaza West Hanoi е на 29 км или на около 30 минути с кола от международното летище Noi Bai. Модерните стаи предлагат плоскоекранен телевизор с кабелни канали и докинг станция за iPod. Те имат балкони с изглед към заобикалящата хоризонта. Осигурени са приготвяне на чай и кафе. Масаж услуги са на разположение в хотела. Нейната туристическо бюро помага при разглеждане на забележителностите и обмяната на валута. Hanoi Crowne Plaza West Hotel е на 5 минути път с кола от Националния музей. Предлагащ открит басейн и фитнес център, тя също така се помещава ресторант и коктейл бар с. Гостите получават безплатни привилегии за паркиране. Рум сервиз също е на разположение.

Можете да се насладите на местни и международни ястия в ресторанта на хотела, а напитки се сервират в бара си. За туристи, които искат да вземат в гледки и звуци на Ханой, Crowne Plaza West Hanoi Hotel е перфектният избор. Определете 10.00 Km от вълнението на града, този 5-звезден хотел с отлично местоположение и осигурява достъп до най-големите забележителности на града. Добре kempt среда и близостта му до My Dinh Националния стадион, Виетнам Национален конгресен център, ОКА Giay дам на този хотел особен чар. Съоръженията и услугите предлагани в Crowne Plaza West Hanoi Hotel гарантират Вашия приятен престой.

Гостите на хотела могат да се насладят характеристики на място, като 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, съоръжения за инвалиди, за съхранение на багаж, Wi-Fi връзка в общите части. Crowne Plaza West Hanoi Hotel е дом на 393 спални. Всички те са обзаведени с вкус и много дори да осигурят такива удобства като джакузи, стаи за непушачи, климатик, балкон / тераса, минибар. Хотелският гореща вана, фитнес център, сауна, открит басейн, спа са идеално място за релакс и отмора след напрегнат ден. Crowne Plaza West Hanoi и Crowne Plaza West Hanoi Residences формират анкерни точки на комплекс Crown собственост на Tran Hong Quan Trading Company Limited. Имотът се състои от хотел, обслужвани резиденции и седи на място с площ 11,053 кв м с допълнителни 15,000 кв м в сутерена. Хотелът и резиденции са управлявани от InterContinental Hotels Group.

Crowne Plaza West Hotel е разположен в най-новия бизнес район на Ханой. Crowne Plaza West Hanoi е крайъгълен камък на търговски и жилищен комплекс, само на минути от Националния конгресен център и Националния стадион. Хотелът разполага с открит басейн и фитнес център, тя също така се помещава ресторант и коктейл бар с. Гостите получават безплатни привилегии за паркиране. Модерните стаи в Crowne Plaza West Hanoi предлагат плоскоекранен телевизор с кабелни канали и докинг станция за iPod. Те имат балкони с изглед към заобикалящата хоризонта. Осигурени са приготвяне на чай и кафе. Предлагането на модерни и съобразени бизнес решения за внимателни пътешественик с избор за настаняване. Гостите Crowne Plaza West Ханой могат да изберат да изпитат нашата Club Етаж услуга, се поглезете в нашите спорт и спа съоръжения и да се насладите на местно ниво, вдъхновени опит за хранене..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   crowne plaza west,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165251
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930