Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2015 12:25 - Hanoi Pearl Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 224 Коментари: 0 Гласове:
0



 Рай за почивка и релаксация, хотелът предлага общо подновяване само на няколко крачки от многобройните забележителности на града като Le Thai да Мавзолей, Катедрала Ханой, езерото Хоан Кием. В Ханой Pearl Hotel, отличното обслужване и широка гама удобства допринасят за Вашия незабравим престой. Докато подало в този чудесен хотел, гостите могат да се насладят на безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, съхранение на багаж, Wi-Fi връзка в общите части, румсървиз. Атмосферата на Ханой Pearl Hotel се усеща във всяка стая. достъп до интернет - безжичен (безплатен), джакузи, стаи за непушачи, климатик, балкон / тераса са само някои от съоръженията, които могат да бъдат намерени в целия имот. Хотелът разполага с множество уникални възможности за отдих, като например фитнес зала, спа, масаж. С идеално местоположение и несравними удобства, Hanoi Hotel Pearl хитове на място в много отношения. Удобно разположен в Хоан Кием област, Hanoi Pearl Hotel е идеалното място, от което можете екскурзии в Ханой. Разположен само на 0.1 km от центъра на града, гостите са добре разположени за да се насладите атракции и дейности на града. Разположен в сърцето на стария квартал на Ханой, Ханой Pearl Hotel е удобно разположен само на кратка разходка до известния езерото Хоан Кием.

Той разполага с фитнес център, 24-часова рецепция и безплатен Wi-Fi достъп в целия хотел. Хотелът се намира само на 3 минути пеша от катедралата Свети Йосиф, Son Temple и Thang Long Water Puppet Theatre Ngoc. Известният пазар Dong Xuan е достъпен с 10 минути пеша, а международното летище Noi Bai е 30.6 km далеч. Снабдени с естествен паркет, луксозни климатизирани стаи включват самостоятелна баня, оборудвана със сешоар, халати и безплатни тоалетни принадлежности. A плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия, сейф в стаята, минибар и машина за чай / кафе са на разположение. Hanoi Hotel Pearl има вестници, съхранение на багаж и обмяна на валута. Пране и химическо чистене са на разположение срещу допълнително заплащане, както и бизнес център е предвидена за удобство на гостите. Транспорт до летище също може да се уреди. Гостите могат да се насладят на вкусна селекция от международни ястия сервират в Ханой Pearl Restaurant.

The Lounge & Cafй Terrace предлага разнообразие от леки закуски и напитки. Опция рум сервиз е на разположение. В премиерата избор сред лукс бутикови хотели в Ханой старите квартали! Само една минута ходене до легендарния езерото Хоан Кием, с безупречно обслужване, плюшени удобства и просторни помещения за настаняване, нашата красива Hanoi Hotel Pearl е премиер избор за всяка привилегирована гости да се насладят на лукса и комфорта. Посетителите на Hanoi Hotel Pearl се запознават с най-високо майсторство на имота, започващ с изискана етаж мозайка във фоайето, ясна индикация за вниманието към детайла и артистичност, които влязоха в дизайна на този хотел.

Нашите 70 елегантно обзаведени стаи, включително 04 Executive Suites, 08 Executive стаи, 28 луксозни стаи, 30 стаи Superior канят почивка и релаксация. С небето легло, мека и копринено бельо, пълна дължина прозорец, паркет, елегантен интериор, мраморна баня, удобства подпис за баня, пълен размер работно бюро, безплатен WiFi ... Hanoi Hotel Pearl е типичния противоотрова за привилегировани туристи. Обслужване в хотела е безкомпромисно, от сутрин до вечер. Пълен безплатна международна закуска на шведска маса се сервира всеки ден, а румсървис удобно разположение..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   pearl hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 164352
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031